Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostka Rubika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dlaczego nie na internecie? Polecam strone magicznakostka.pl

Nie musisz mieć żadnego konta bankowego, ja wysyłałem kase z poczty

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Jest masa sklepów gdzie można to kupić. I nie powinno być problemów z płatnością.

Nie znasz się. Owszem, jest masa sklepów, gdzie można kupić kostkę rubika, ale są to jakieś gówna, dobrą można kupić tylko na necie. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nie da sie. Dayany, moyu i inne dobre kostki tylko przez neta, ponieważ ludzie je z chin sprowadzają. W polsce w sklepie można tylko chujowego rubiksa dostać

Nawet nie rubiksa tylko jakas kiostke

Opublikowano

Nie da sie. Dayany, moyu i inne dobre kostki tylko przez neta, ponieważ ludzie je z chin sprowadzają. W polsce w sklepie można tylko chujowego rubiksa dostać

Nawet nie rubiksa tylko jakas kiostke

Dokładnie, ale jak dopiero się uczy to wystarczy mu taka za 5zł.

Opublikowano

Dokładnie, ale jak dopiero się uczy to wystarczy mu taka za 5zł.

No nie wiem czy wystarczy. Mi taka za 5 zł rozleciala sie po 3 ulozeniach, a takich nie da sie naprawić

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Pewnie układałeś na czas, a wtedy boczne klocki się łamią jak krzywo przekęcisz:mellow:

Mój rekord pobiłem właśnie taką kostka tanią (56s :D)

Opublikowano

Powiem tak, kup sobie na allegro, po pierwsze tanie, jakbyś znalazł gdzieś w mieście tą kostkę, ona będzie droższa, po drugie szybko, tanio i bezpiecznie. Polecam od speedcuba, w ciągu tygodnia powinno dojść. Kupowałem u niego shengshou aurora, kostka nasmarowana, potem kupowałem smar i naklejki, też bdb jakości. Jeśli jest to Twój pierwszy zakup na allegro, to polecam założyć konto, kupić kostkę, tam podasz dane do wysyłki, wybierz opcję dostawy, polecam list/paczka polecony priorytetowy, możesz też kuriera, ale jest on droższy i zdarza się, że będzie dzwonił do Ciebie pytając, który to dom itp, a listonosz już wie mniej więcej gdzie kto mieszka. Polecam kupno przez Pay4u, wybierasz tam, że chcesz zapłacić bez robienia nowego konta, jeśli nie masz konta w banku to wybierz przelew tradycyjny, kliknij wzór przelewu i wydrukuj na drukarce. Potem tylko idziesz na pocztę/bank i idziesz do okienka z tymi przelewami wszystkimi, dajesz babce, Ona jebnie pieczątkę, za wykonanie przelewu tam od 2-5zł, u mnie 2,50zł. W między czasie dostaniesz maila od speedcuba z fajnym statusem, gdzie będzie wyświetlało czy już otrzymali kasę, i czy już nadali paczkę do wysłania. Też kiedyś byłem cykorem odnośnie kupowania na allegro, a teraz to trochę wpadłem w zakupoholizm :D Życzę szybkich solvów i jak najwięcej skipów :) Pozdrawiam.

#Możesz też wybrać przesyłka kurierska za pobraniem, wtedy zapłacisz kurierowi w drzwiach, jak nie chcesz na poczcie/banku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...