Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ItemShop MineCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witam, chciałbym wam przedstawić sklep w pełni automatyczny będą wychodziły aktualizacje jak i optymalizacji. Skrypty które zostały wykorzystane w tym sklepie są w 100% autorskie co sprawia ze ten sklep jest jedyny w swoim rodzaju to że dosłownie wszystko masz prawo konfigurować podczas instalacji lub w zakładce "Modyfikuj config", sklep nie potrzebuje podłączenia z bazą danych dlatego jeżeli nie chciało ci się nigdy tworzyć kolumn jak i tabeli w bazie danych to właśnie dla ciebie zrobiłem ten sklep. Czas pracy: około 1miesiąc z przerwami. Temat Bedze aktualizowany.

Jedna rzecz trzeba własno ręcznie zmienić:

73359278303932024115.png

Download:

http://tiny.pl/q43vf << Wersja 1.0
http://tiny.pl/qnhdb << Wersja 1.1
http://tiny.pl/qnhfh << Folder Admin aby nie stracić niczego Wersja 1.1

Skan:

50131424294683347852.png

Licencia

=================================================================================

88x31.png
ItemShop by
tiny.pl/q43vf

is licensed under a
creativecommons.org/licenses/by/4.0/

.
W oparciu o utwór dostępny pod adresem 
tiny.pl/q43vf

=================================================================================

Changelog

v1.0

- Stworzenie Sklepu

v1.1

- Dodanie opcji "Modyfikuj Usługę" podesłał nam pomysł: adam23450

Screen

32529042228192402077.png

32217622813519008512.png

26140480987294696516.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panel zarąbisty! Polecam serdecznie. :)

PS: Licencja, a nie Licencia. Na stronie są błędy ortograficzne. ;)

jest tak na pisane

Brawo za twoją pracę. Ładnie napisane jest Good ;>

dzięki za docenienie mojej pracy. Zapraszam do komentowania oraz do oceniania w skali 0/10

Opublikowano

Jak to zainstalować?

bo jak wgrać to wiem

9/10

Bo nie ma poradnika

wiec tak wgrywasz i automatycznie ci pokazuje install:) i według niego wpisujesz

Opublikowano

jak to zainstalować  i gdzie ktoś pomorze

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

1. Błąd w downloadzie - Dodaj na początku "H" :D

2. Nawet wygląd fajny, plusem jest to że kupuje się w "chmurze" czyli okienku wyskakującym a nie osobnej podstronie, czego nie oferują(chyba) inne skrypty darmowe na tym forum ;)

3. Zaraz sprawdzimy kod czy dobrze zrobiony :D

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

A takie pytanie. Dlaczego jak wgrywam tło i logo sklepu to po kilku minutach mi to tło znika>? 

jak to zainstalować  i gdzie ktoś pomorze

1. Błąd w downloadzie - Dodaj na początku "H" :D

2. Nawet wygląd fajny, plusem jest to że kupuje się w "chmurze" czyli okienku wyskakującym a nie osobnej podstronie, czego nie oferują(chyba) inne skrypty darmowe na tym forum ;)

3. Zaraz sprawdzimy kod czy dobrze zrobiony :D

Wiec tak lecimy po kolei:)

1. u mnie tego błędu nie było spróbuj jeszcze raz zainstalować sklep ale oczywiście nie musisz usuwać całego i wgrywać od początku tylko w pliku /include/lock.php zmień z 1 na 0 i odśwież stronę :)

2. dzisiaj zostanie nakręcony film z prezentacja więc bez obaw, a gdzie to Public_html/

3. ok już zmieniam, dzięki chciałem być oryginalny i się udało:), zrobione dobrze nie martw się wiem ze mogłem to zrobić inaczej ponieważ dużo kodu jest nie potrzebnego ale jeszcze nie umiem tablic a z tym są zawiązane PłatnościOnline:)

P.S. Jeżeli nie działają wam płatności napiszcie na pw ponieważ DotPay nie miałem jak sprawdzić bo oni mają takie systemy że kumplowi rok minął i nie zaktywowali konta. Wracam za jakieś 30min wiec wtedy podpisuje:)

Opublikowano

a czy zrobisz coś podobnego na forum ?

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Tylko dlaczego nie doceniacie mojej pracy ? Ja jestem odpowiedzialny za wygląd i przedstawianie sklepu. Wiem że mało ale zawsze coś ;D

Opublikowano

Co zajebistego, naprawdę, jeżeli jest to twój jeden z pierwszych projektów to "wyrośniesz" na świetnego programistę. Łap plusiaka!

Opublikowano

a jeszcze mógłbyś dodać opcje przetestuj przedmiot a i czy z ego pieniądze będą wysyłane na serwer

i coś takiego jak edytuj przedmiot ?

Opublikowano

a jeszcze mógłbyś dodać opcje przetestuj przedmiot a i czy z ego pieniądze będą wysyłane na serwer

i coś takiego jak edytuj przedmiot ?

Oke ciekawy pomył. Dodamy testowanie i edytowanie przedmiotu. ''Testowanie'' usługi trochę potrwa :)

Opublikowano

Zacznę od minusów:

• wygląd oparty o gotowego framework'a
  • pisane w php strukturalnym - warto pisać obiektowo, większa wygoda pracy ;)
  • kilkanaście rzeczy za żywca zerżniętych od Dramo
  • komunikacja z serwerem za pomocą RCON'a (to gówno)
  • używasz zmiennych, które nie są nawet zdefiniowane
  • brak demo - nie chce mi się tego instalować c:
  • lipny instalator :c
  • wiele rzeczy strasznie komplikujesz :/

Plusy:

• darmowy (?)
  • obsługa banów użytkowników (troszku chujowa ale jest xD)
  • kuno usługi w modalboxie (sprawdzanie kodu ajaxem?)
  • atrakcyjny wygląd (mimo, że gotowy)
Opublikowano

<p>

Zacznę od minusów:

• wygląd oparty o gotowego framework'a
  • pisane w php strukturalnym - warto pisać obiektowo, większa wygoda pracy ;)
  • kilkanaście rzeczy za żywca zerżniętych od Dramo
  • komunikacja z serwerem za pomocą RCON'a (to gówno)
  • używasz zmiennych, które nie są nawet zdefiniowane
  • brak demo - nie chce mi się tego instalować c:
  • lipny instalator :c
  • wiele rzeczy strasznie komplikujesz :/
Plusy:
  • darmowy (?)
  • obsługa banów użytkowników (troszku chujowa ale jest xD)
  • kuno usługi w modalboxie (sprawdzanie kodu ajaxem?)
  • atrakcyjny wygląd (mimo, że gotowy)
Napisze tylko jedno to czemu nie zrobisz lepszego jezeli tak heitujes to oznacza ze nic tak naprawde nie potrafisz, czemu utrudniam sobie robote ze niby nie na db haha a o tym ze nie mamy wlasny wyglad to sie mylisz. Pisalem go ja a grafika marwik a czemu demo poniewaz sklep wazy 1,6mb a nie 1gb czy iles tam wiec pozdro.

Ps. Taki sklep mogli bysny z pelnym luzem sprzedawac za 50zl a z licenia z 70zl oraz obsluga wielu serwerow. Na jakiej zasadzie mialo by dzialac testowanie uslug

Opublikowano

Łap gimbohejterze ;)

http://eastwestfm.pl/workspace/panel/

Wyraziłem obiektywną opinię na temat skryptu, a  Ty jak widać nie znosisz krytyki, czyli programisty z Ciebie nie będzie.
Swojej wypowiedzi nawet nie potrafisz uargumentować, czyli tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś gimnazjalistą, który sępi lajki ;)
Ps. Twój skrypt nie jest najlepszy :*

Opublikowano

Łap gimbohejterze ;)

http://eastwestfm.pl/workspace/panel/

Wyraziłem obiektywną opinię na temat skryptu, a  Ty jak widać nie znosisz krytyki, czyli programisty z Ciebie nie będzie.

Swojej wypowiedzi nawet nie potrafisz uargumentować, czyli tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś gimnazjalistą, który sępi lajki ;)

Ps. Twój skrypt nie jest najlepszy :*

no więc tak jestem w gimnazjum i co z tego a tak poza tym pisałem ten wygląd samodzielnie oraz nie sepie laików

Ps. wiem o tym ze nie najlepszy:P żaden skrypt nie jest najlepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...