Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e-narkotyki

# Nakou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest coś takiego jak e-narkotyki, tez słyszałem. Narkotyczne dzięki - naćpani dzwiękiem :)

Poszukaj na necie, na pewno jakieś info znajdziesz. 

Opublikowano

Chodzi o program I-Doser, sam go mam na laptopie i wszystkie możliwe dosy z roku 2013 chyba. I nie mam czasu by jakikolwiek przesłuchać, ale gdy mam poważny problem ze snem to odpalam sobie na słuchawkach Sleeping Angel i po 10 minutach zasypiam :).

Nie chodzi tu też o autosugestie w 100%, wiadomo że narkotyczne itp. nie dadzą nam nie wiadomo jakiej fazy, to są nadal tylko dźwięki. Jak chcesz legalnie narkotyki to rc sobie kup jakieś i się baw.

Wracając do autosugestii to odpaliłem sobie tam kiedyś dosa o nazwie Nitro nie wiedziałem w ogóle o efektach itp. i podczas odsłuchwiania śmiałem się bez sensu sam nie wiedziałem dlaczego, większej różnicy nie było.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Powiem tak, słuchałem I-doser alcohol i nagle złapałem zamułke potem się śmiałem jak idiota a potem mnie zmuliło i normalny byłem, jak słuchałem marihuany to mi barierki od schodzenia ze schodów na klatce schodowej znikały, podejrzane trochę.

Na jednych działa na drugich nie, podając przykład mojego kolegi.Słuchał sobie jakiegoś tam aj dołsa i położył się na kocyku i zaczął sam ruszać rękami i nogami, to co robił w śnie pokazywał częściami ciała realnie ( łowił ryby i był na koncercie o.O)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...