Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie gier PSX

kaka13123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

znalazlem starego psx w piwnicy (jak dobrze pamietam to jeszcze z 95r) i przyniosłem se go aby sprawdzic czy działa.

playstation sam w sobie chodzi wspaniale lecz mam problem z grami;/ wkladam stara gre ale ona jest juz tam zajechana ze szkoda mowic.

wiec postanowilem sciagnac gre z internetu. 

Mam posciagne juz 4 gry i ogladalem 3 dni na necie jak je nagrac, wszedzie bylo prawie to samo. 

Zatem moj problem jest taki ze nagrywam "niby" gre .po jej zakonczeniu wyskakuje informacja ze nagrana pomyslnie. ALE PŁYTA JEST PUSTA! wiec to jest moj problem i postanowilem napisac tutaj.

Programy:

Ashampoo Burning Studio 2014

ImgBurn

Alcohol120%

CloneCD

Ultra Iso- tym programem powiem szczerze nie umialem nagrac.

Wszystko robilem tak jak w poradnikach najmniejsza predkosc nagrywania (walcoholu profil playstation) 

PSX jest na pewno przerobiony poniewaz jedna gra przerobiona dziala :D

Prosze o szybka pomoc bo nawet siostrzencowi obiecywalem ze będzie grał;/

Opublikowano

A nagrywałeś na CD czy DVD?

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Nagraj byle co na płytę i sprawdź czy nagrywarka w ogóle dobrze pracuje.

Skoro niby nagrywa a płyta jest pusta to jest wina nagrywarki.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ludzie widząc, że temat jest rozwiązany najczęściej już go nie czytają, zaznaczyłeś post jako rozwiązany to się teraz nie dziw...

Druga sprawa jest taka, że temat ma się nijak do działu, Ty nie masz problemu z konsolą tylko z nagraniem płyty.....

Kup porządną płytę, poszukaj innego źródła z obrazami płyt i nagraj jeszcze raz.

Nie wybieraj żadnych profili Playstation przy nagrywaniu bo dawniej się z tego nie korzystało, gdy ja nagrywałem sobie gry na PSX'a to jeszcze programy nie miały żadnych profili PlayStation i wszystko działało.

Napisz konkretnie czy płyta widnie jako pusta w PC czy w konsoli.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...