Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] jaki mider za 1350 najlepszy

teen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ci kupić tego czarnego z kartami albo tego fioletowego z kapeluszem, zależy od preferencji, bo niektórzy są warriorami i wala z axa a niektórzy wolą być druidami i walić z różdżki, ogólnie to możesz wziąć morgane, gram nią i jest poko

Opublikowano

Już lepiej weź Ryze'a za 450. Niszczy na topie Renektona, a na midzie jeszcze lepiej sobie radzi ^^  Taki tankowaty APC. Robisz go pod full mane, resisty, pancerz i hp.

Najlepiej tak :

Buty (jak lubisz i zależy od enemy) --> Rod of Ages --> Archangel Staff --> Frozen Heart --> Spirit Visage -->  Twój wybór

Opublikowano

ja na twoim miejscu bym kupil fiddlesticksa albo Twisted Fate. Oba są swietni lecz wedlug mnie Twisted Fate lepszy mider niz fiddlestick.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Veigar, jest bardzo potężnym nukerem, na początku należy farmić z Q które daje ci AP, jego pasyw pozwala ci na mana sustain więc możesz wytrzymać dłużej na midzie. Jego ult jest bardzo potężny przeciwko postaciom budującym się pod AP. Zadaje duże obrażenia + 80% AP przeciwnika, innymi słowy, im więcej przeciwnik ma AP tym mocniej go uderzysz.

Mógłbym ci polecić Twisted Fate, lecz nie wiem na jakim poziomie grasz, żeby nim dobrze grać trzeba ogarnąć mechanikę W, czyli musisz w dobrym momencie wybrać odpowiednią kartę co czasami w czasie presji jest bardzo trudne.

Morgana, Q to snare który zadaje jakiś tam DMG, ale w połączeniu z W zadaje znacznie większy DMG ze względu na to że W teraz zadaje coraz więcej obrażeń gdy przeciwnik ma coraz mniej życia. E się nadaje jeżeli grasz przeciwko postaciom AP gdyż jest to tarcza przeciwko magicznym obrażeniom, poza tym jest świetną ochroną przed CC'kami takimi jak stun,snare, czy też slow. Jej ult jest bardzo dobry, ale tutaj już musisz nauczyć się go używać, gdyż najczęściej będziesz pierwszym celem do zabicia, dlatego zalecam zaopatrzyć się w Zhony'e wy wydusić z jej ulta jak najwięcej w TF'ach.

Opublikowano

Na midzie za 1350 możesz pograć:

- Fiddlestick

- Ryze

Zależy od lvl, jak coś to możesz na mid'a najlepiej zigs'a ;)

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...