Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki komputer?

Gość FenikFUBUxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do grania

Musi być koniecznie za funty?

Taniej wyszedłby cie PC za PLN'y, które opierają się na kursie dolara.

Napisz mi jeszcze, czy możesz sobie pozwolić na komputer a PLN'y ew. Dolary.

Udzielisz mi tej informacji i przysiądę z dwie godzinki nad cenami PC / Podzespołów w funtach, jeżeli nie będzie takiej możliwości.

Moja propozycja:

http://www.morele.net/inventory/info/gb629f/

15000% lepszy od tych gotowców. Morele wysyła za granicę, więc nie ma problemu.

Na zasilaczu się nie oszczędza.

Pójdziesz do odpowiedniej szkoły, to zrozumiesz.

Tak poza tym...

Dlaczego wpakowałeś mu tam i5, przecież w innym temacie upierałeś się, ze Xeony są lepsze, więc dlaczego w twojej propozycji go nie ma?

Opublikowano

Musi być koniecznie za funty?

Taniej wyszedłby cie PC za PLN'y, które opierają się na kursie dolara.

Napisz mi jeszcze, czy możesz sobie pozwolić na komputer a PLN'y ew. Dolary.

Udzielisz mi tej informacji i przysiądę z dwie godzinki nad cenami PC / Podzespołów w funtach, jeżeli nie będzie takiej możliwości.

Na zasilaczu się nie oszczędza.

Pójdziesz do odpowiedniej szkoły, to zrozumiesz.

Tak poza tym...

Dlaczego wpakowałeś mu tam i5, przecież w innym temacie upierałeś się, ze Xeony są lepsze, więc dlaczego w twojej propozycji go nie ma?

Obojetne czy pln czy dolary , ważne żeby do Anglii przresylka byla i nie wiecej niz 550 funtow

//Wązne zeby miał Obodowe Zelman z11 plus mid tower PC Case Ew /led Oraz Overclocka.

Opublikowano

Wy to na prawde mądrzy jesteście.

Morele = zuo. Za tą wysyłe można ostro przebulić. Samemu troche żałuje że zamówiłem w PL bo jak socket przyjedzie ujebany to nie ma sensu wysyłać do PL spowrotem..

graphic.png
Opublikowano

@up

Lepiej dopłacic za wysyłkę np. 30 funtów niż kupić takie gó@wno

@3xup

i7 + gtx770 pobiera na linii 12V 330W no góra 370W, a tutaj jest i5 i 270x.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

500f = 2600zl...

@Nuke

Czlowieku, sam zloz zestaw z xeonem w tej cenie... ;) Bezsensowne tracenie kasy bo mozna dolozyc do gpu lepszej

Corsair VS to dosc dobra seria, moze po oc ma skoki napiecia, ale TT za 250zl i deusy tez tak maja... 

@Edit

Zestaw 

http://www.morele.net/inventory/info/J5sc2J/

Mowiles ze max. 550f wiec sie miesci, wydajniejszego w tej cenie nie zlozysz...

Wysylka toprawie 30zl do gb jeesli dobrze pamietam wiekszoscia kurierow,wiec 25f

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Po co ten syfiasty Merc Alpha, już lepiej Zalmana Z1 tańszego wpakować, za różnicę dołożyć do Deusa 500 lub 550, ewentualnie VS 450 dać bo da radę spokojnie. Bez problemu można zestaw na LGA1150 złożyć, podobna wydajność za niższą cenę (i5 4440), po za tym nie dałeś napędu. I ta karta, nie byłbym do niej przekonany, wydajność wydajnością ale to może być głośne (i raczej takie jest, skoro WindForce x3 jest głośny).

Funt stoi 5,1 zł, liczmy w zaokrągleniu 5, 550 funtów starczy mu na PC za 2750 zł nie licząc wysyłki. Jeśli choć trochę cenisz ciszę i jakość każdego podzespołu, proponuję taki zestaw:

http://www.morele.net/inventory/info/MzxtvO/

Jeśli jednak pakowałbyś na chama w wydajność:

http://www.morele.net/inventory/info/huhGD/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...