Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Opinie i propozycje - DisConnect.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1396032517-U365780.png

Cześć!

Jako jeden z pracowników i ludzi rozwijających dział Minecraft w firmie hostującej serwery gier multiplayer disConnect.pl mam do was kilka pytań:

Czy mieliście kiedyś serwer w disConnect.pl i jakie macie o nas opinie.

Czego wam brakuje w naszej ofercie?

Czego od nas oczekujecie?

Jeśli zrezygnowaliście z naszych usług to dlaczego?

A jeśli coś wam się nie podoba, to co?

Ogólnie napiszcie co sądzicie o naszej działalności.

Szykujemy dla was nową odsłonę, nowe oferty, design, autorski panel, i nowe maszyny. Po zaktualizowaniu ekipy hostingu naprawdę chcemy wam zapewnić jak najlepszą jakość usług. 

Często organizujemy jakieś konkursy po stronie youtuberów i nie tylko. Często są weekendowe obniżki cenowe oraz promocje 1+1. Zaufało nam wiele osób, często nasze serwery pojawiają się w seriach jakichś youtuberów itp.

Poniżej zapodaję wam filmik gre Patryka ROJO Rojewskiego wraz z ekipą Zdobywców Gier na serwerze Killing Floor. Na filmie widać niskie pingi graczy jak i jakość usług. Na wcześniej podanych autorach się nie kończy. Wciąż organizujemy jakieś konkursy który też za niedługo  pojawi się na youtube :).

https://www.youtube.com/watch?v=v2wlToIwu8Q

Ostatnimi czasy zmieniliśmy na stałe cene serwerów minecraft na:

64MB RAM/SLOT TYLKO 0.99zł!
100MB RAM/SLOT TYLKO 1.49zł!

Jesteśmy także otwarci na sponsoring różnych fajnych serwerów na które macie pomysły.

To na tyle z naszej strony, pozdrawiamy Ekipa disConnect.pl

Opublikowano

Miło, przyjemnie i fajnie.

Ale,
Macie jakiś błąd z zakładką: Serwery Publiczne. Licze że naprawicie.
Przy wyborze parametrów do kupna serwera zakładka dziwnie się odswierza, to irytuje.
Nie można kupić większych serwerów niż 50slotów. Rozumiem że się nie opłaca ale na spigocie dało by radę.

To jest tylko subiektywan opinnia laika który lubi negatywnie oceniac innych...

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Za 0.99 jest zazwyczaj 82MB RAM na slot, a tutaj jest 64MB.

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo slaby hosting mialem tam serwer straszne lagi (Chodzi mi o lagi podczasz PvP).Bardzo slaby kontakt z administracja tego hostingu.

Opublikowano

Brzydki panel, wszystko chaotycznie porozrzucane na stronie. Miałem tam serwer 20 slot, nie było lagów przy 18 graczach. Więc ogólnie jest okey. :-)

Fajnie by było, jak byście poprawili stronę.

Opublikowano

Podoba mi się design strony.

Panel też chyba okej, tylko po kliknięciu w kartę "Serwery publiczne" pojawia się błąd "Access denied.".

Opublikowano

Tak sobie widziałem lepsze.Jednak jak bym miał kupić to bym szukał dalej czegoś innego

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...