Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki rankedzik + sytuacja graczy na plat 1 Eune

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL w nicku Jinx mówi dużo.

Dobrze, ze zreportowałes tę Polską kurwę.

Opublikowano

częsta sytuacja w plat 1-3 eune z tego co widzę :>>

takich graczy tlyko banować za psucie gier ..

Opublikowano

Nick PL - nie dziwię się.

Polaczki cebulaczki, czasami aż wstydzę się przyznać (w lolu) że jestem Polakiem.

Tym postem uświadomiłeś mi, że jesteś cebulakiem <_<

Polska uratowała Europę w 1673 przed kebabami. Dzięki nam dzisiaj nie modlimy się w meczetach. To dzięki dywizjonowi 303 ci zasrani brytole mówią dziś po Angielsku. 

Poczytaj sobie o przebiegu obrony Polaków w 1939, co my robiliśmy, kiedy to Francuzi mieli już mokro w gaciach. Nie po to Ci Bohaterowie umierali, abyś Ty dzisiaj wstydził się przyznać skąd pochodzisz. Płynie w tobie krew ludzi, którzy siali strach w szeregach wrogiej armii w XVI wieku, więc nie uważam, że masz się czegoś wstydzić. KAPUJESZ?!  :angry:

@topic

Gra jak gra. Miałeś szczęście , że to w ich teamie ta osoba była. Dobrze, takich trzeba tępić. Powodzenia - jedź do diamentu

Opublikowano

@up haha beka :D 

topic i myślisz że co, ze oni specjalnie wyszli? że nie chcieli dokończyc gry, że wyszli bo po prostu chcieli spierdolic grę pozostałym? 

@2up 

częsta sytuacja? wbijając d5 z plat 5 miałem afk/dc może 1 raz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...