Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy pacc

Zoqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam pacca i ok. 70k 

Gdzie zaczac gre knightem - 8 lvl, gdzie bocic ?

Jakby ktos mogl rozpisac co i gdzie tak do 50 lvla to bylbym wdzieczny :)

Opublikowano

Na 8 lvlu polecam zacząć na trollach / rotwormach na Darashii (zależnie od tego, jakie masz eq i skille, jeśli masz kasę, ale nie masz eq to kup knight armor, knight legs, dragon shield i broń, resztę zostaw na potki + ewentualne wydatki). Na 20 zacznij robić taski na krokodyle, punkty Ci się przydadzą i exp też nawet niezły, na 30lvl przerzuć się na tarantule, także taski wchodzą i masz kasę z bossów + exp ładny.Później sam nie wiem.. może corymy na port hope, kasa będzie leciała i exp niezły jak na bocenie.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Odswiezam, dzisiejszy stan po wyjsciu z larv 15 lvl~ od 2 lvli boce na krokodylach i robie taska - bocic tam do 30 i przerzucic sie na tarantule? Czy moze jednak szybciej dobic 30 na innych mobach i jak najszybciej bic pajaki?

Opublikowano

Czy na 25 lvlu dam tam rade? skilli nie mam jakis wybitnych, a offline training nie wbije mi nagle 70+

Opublikowano

Czy na 25 lvlu dam tam rade? skilli nie mam jakis wybitnych, a offline training nie wbije mi nagle 70+

Jaki masz aktualny skill? Taki 65/65 myślę, że co najmniej powinieneś mieć.

Opublikowano

Aktualny skill to chyba 47/44, postac ma jeden dzien i siedziala tylko pierwsze 10 h na offlne wiec nie jest rozwnieta :s

Opublikowano

Aktualny skill to chyba 47/44, postac ma jeden dzien i siedziala tylko pierwsze 10 h na offlne wiec nie jest rozwnieta :s

No to zmiana planów, dosiedź tam już do tego 30 lvl, wtedy trochę Ci skilla przybędzie i pójdziesz na tarantule.

Ja jeszcze siedziałem na tortoisach w fenrock, też przychód i exp był całkiem niezły.

Pamiętaj, żeby stawiać na offa.

Nie ma za co, jeżeli czegoś nie wiesz, pytaj śmiało.

Opublikowano

Pamietam oczywiscie, jak wylaczam bota to odrazu off training, pozatym koncze pierwszego taska na krokodyle.

Dzieki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...