Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję teamu! Myślisz że się nadasz? Zapraszam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, czy Wy też chcięlibyście mieć zaufaną grupę, znającą się na rzeczy, i mieć wspólny cel?

Ten temat jest dla ciebie!

No więc, poszukuję teamu do swojego serwera, przyszłego serwera...

Kogo poszukuję?

-Technika. Ten musi umieć stawiać serwer vps, dedyk. Poza tym po prostu musi dobrze znać się na swoim "fachu" i plikach.

-Sponsora. Ten musi chcieć wraz z nami stworzyć naprawdę dobry serwer, zasponsoruje nam maszynę.

-Grafika. Ten poza mną zajmie się różną grafiką serwerową, i nie tylko.

-Questera. Ten musi znów umieć pisać naprawdę dobre questy... no bo co to za serwer bez własnej fabuły.

Co oferuję?

-Dla KAŻDEGO zyski z IS po połowie. (Sponsor dostaje największą część)

-Świetną atmosferę

-Wspaniałą współpracę

-Ranga w grze jak i na forum

-Dobry kontakt

I narazie to tyle. Chcę wraz z wami stworzyć jedyny tak idealny i dobrany team. Razem zrobiomy naprawdę wiele.

Jesteś zainteresowany? Kontakt:

GG: 49746239

lub ewentualnie PW

Dla użytkownika "łysy", nawet się tutaj nie wypowiadaj, tobie już odmówimy kolego.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Mogę wiedzieć co oferujesz od siebię bo jakoś mało tutaj widzę. Szukasz Team'u który odwali waszystko za Cb i ty tylko weźmiesz sobię GM lub GA i tyle tak ??

Chwilowo nie polecam bo mało opisałeś swoje zajęcie.

Pozdrawiam _Piotr_

Opublikowano

Mogę wiedzieć co oferujesz od siebię bo jakoś mało tutaj widzę. Szukasz Team'u który odwali waszystko za Cb i ty tylko weźmiesz sobię GM lub GA i tyle tak ??

Chwilowo nie polecam bo mało opisałeś swoje zajęcie.

Pozdrawiam _Piotr_

Już dodałem co oferuję, pozdrawiam.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Kolejna osoba co szuka całego team.

Nie polecam

Nie polecasz, bo szukam ogarniętego teamu? No cóż... tego jeszcze nie widziałem. :x

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

jesli szukam do teamu gm to ja jestem chetny do trzymania pozadku i ogarnianu roznych eventow dla graczy twojego serwera nie zawiedziesz sie na mnie co do sponsoringu moge tam w malych kwotach cos tam pomoc pozdrawiam OgarniamNavi gg jak cos 42346860

Opublikowano

@up serwer jeszcze nie wystartował ani nie stanął nawet lekko na nogi a ty już o GM'a piszesz?

Ps. Raczej go nie interesuje że ogarniasz navi bo nikt GM'owi nie da dostępu do navi.

Opublikowano

hehe ty nic nie robisz szukasz ''wafli'' :D

Jak to nie robie? Zajmuje się grafiką 3d na serwerze, + jestem technikiem od strony serwera i strony.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

@up serwer jeszcze nie wystartował ani nie stanął nawet lekko na nogi a ty już o GM'a piszesz?

Ps. Raczej go nie interesuje że ogarniasz navi bo nikt GM'owi nie da dostępu do navi.

To jego nick...

Polecam.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...