Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odrzutowce nad Polską

Gość •кяσρкα•

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tymi odrzutowcami nad Polską? Koło Bydgoszczy latają już odrzutowce ;x

wie ktoś?

Opublikowano

Może jakieś ćwiczenia naszego wojska? W mojej okolicy nic nie ma. Nie róbcie kolejnej afery.

Opublikowano

Może jakieś ćwiczenia naszego wojska? W mojej okolicy nic nie ma. Nie róbcie kolejnej afery.

Spoko, nie robię żadnej afery tylko się zapytałem :P

Być może są to tylko ćwiczenia naszego wojska ^^

Opublikowano

Od kilki dni o tym trąbią...

USA wysłało 300 żołnierzy i 12 samolotów F-16 do Polski, dodatkowo  F-15 poleciały na Litwę i Estonię w celu wzmocnienia sił powietrznych NATO.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Blah blah blah... po prostu wojsko trenuje i zabezpiecza w razie wybuchnięcia wojny ale jest bardzo mały procent szans, że coś się stanie.

Opublikowano

Gdyby nie sytuacja na Ukrainie, prawdopodobnie nikt nie zwróciłby na to żadnej uwagi - i tak właśnie powinieneś się zachować. Z całą pewnością to jakieś ćwiczenia albo tak jak koledzy wyżej - przelot sił lotniczych NATO, nie ma się czym martwić.

Póki co na wojnę na naszych terenach się nie zapowiada, spokojnie :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ja już raz nad moim miastem (21 marca to był chyba) widziałem AWACS-a czyli samolot zwiadowczy NATO robił sobie pętelke o średnicy chyba z 50 do 100 km może nawet więcej :D leciał i zawracał tuż przed granicą z UA.

Opublikowano

Ja mieszkam przy największym lotnisku F-16 w polsce. Więc osobiście się przyzwyczaiłem do nich. Codziennie od 16-20 lata sześć albo siedem odrzutowców non-stop przez 4 godziny i nikomu to nie przeszkadza przynajmniej do czasu ich lądowania bo odrzutowiec lecący może 40 metrów nad tobą nie wygląda zbyt fajnie. Tym bardziej z hałasem który wydaję. :D

Opublikowano

Ćwiczenia Polskiego wojska...?

U nas nie ma takich maszyn, ćwiczą na symulatorach komputerowych :)

Pewnie amerykance zwiedzają Polskie chmury.

Chyba żartujesz, zdziwiłbyś się czym dysponujemy...
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja mieszkam przy największym lotnisku F-16 w polsce. Więc osobiście się przyzwyczaiłem do nich. Codziennie od 16-20 lata sześć albo siedem odrzutowców non-stop przez 4 godziny i nikomu to nie przeszkadza przynajmniej do czasu ich lądowania bo odrzutowiec lecący może 40 metrów nad tobą nie wygląda zbyt fajnie. Tym bardziej z hałasem który wydaję. :D

Fajny masz budzik :3

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jakby leciał 40 metrów nad twoim domem, to szyby przestałyby istnieć, powiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...