Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOG

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To serwer Hillsfar, antywirus wyłączony.

Mam tylko 1 dysk C, nie wiem czemu nie mam innych, mogę zrobić partycje nie kasując wszystkiego?

VNp6c2U.png

Opublikowano

To serwer Hillsfar, antywirus wyłączony.

Mam tylko 1 dysk C, nie wiem czemu nie mam innych, mogę zrobić partycje nie kasując wszystkiego?

To stwórz folder na pulpicie i tam wgraj.

Zainstaluj jeszcze Net Framework 4.0/4.5 i jak nie zadziała

to pobierz jeszcze raz tak jak napisałem wyżej.

Opublikowano

To stwórz folder na pulpicie i tam wgraj.

Zainstaluj jeszcze Net Framework 4.0/4.5 i jak nie zadziała

to pobierz jeszcze raz tak jak napisałem wyżej.

Próbowałem ściągnąć, ale było napisane, że mam najnowsze czy coś w tym stylu i nadal nie działa.

Ściągnąłem więc od początku i wypakowałem do folderu na pulpicie.... nie działa. Nadal ten sam problem eh, chyba sobie odpuszczę te metiny, bo ten problem mam na większości.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Próbowałem ściągnąć, ale było napisane, że mam najnowsze czy coś w tym stylu i nadal nie działa.

Ściągnąłem więc od początku i wypakowałem do folderu na pulpicie.... nie działa. Nadal ten sam problem eh, chyba sobie odpuszczę te metiny, bo ten problem mam na większości.

To przez Windows 8

Jeszcze spróbuj wyłączyć zaporę i uruchomić jako administrator+ze zgodnością z XP SP3

skoro masz tak na większości.

Opublikowano

Wyłączona, zgodność jest, bo sprawdzałem tak samo uruchamiam jako administrator i nadal ten sam błąd....

Dobija mnie ten windows 8........ eh dobra, dzięki za chęci.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Po prostu client nie jest przystosowany na w8. Spróbuj uruchomić jeszcze raz jako admin i w zgodności z w7, jeśli nie zadziała to zapytaj administracji serwera co zrobić

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Uruchomiłem ze zgodnością win7 i jako administrator i nadal nic... ten sam błąd.

Jeżeli mi tutaj nie pomogli (choć starali się) to zwykli admini tym bardziej nie dadzą rady.

Dzięki za chęci.

VNp6c2U.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zmień nazwe metin2.bin na metin2.exe. powyłączaj wszystkie programy które mogą blokować i uruchom w zgodności z systemem xp i jako administrator. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...