Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pobieranie Minecraft.

Xizt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem fajny serwer MC (Sg), grałem na nim troche na cliencie Launcher by Zyczu 1.7.2 i teraz nie chce się odpalić ;c. Polecicie jakiegoś dobrego MC 1.7.2 do pobrania no premium ? Bedooo Lajki

Opublikowano

Ja bardzo polecam KeiNett . Cały czas używam i jest wszystko w porzątku .

Opublikowano

Okey Ludzie Dziekowac Keinett działa, tylko teraz pytanie jak wgrać texture pack i shadery do niego ? Ponieważ coś nie działa ;c

Opublikowano

podobnie jak ponizej 1.5.2 ściągnięty txt wkładasz sobię na pulpit uruchom>%appdata%>.minecraft>resorudeckpack(coś w tym stylu>otwierasz ściągnęty txt i folder z niego przeciągasz do folderu resorudeckpack(coś w tym stylu jak wcześniej) zamykasz wszystko otwierasz keinett>ustawienia>texture i tam zmieniasz chyba wiesz jak.

Opublikowano

No to ja nie wiem mi wszystko działa . A jaką masz wersje KeiNett ?

Opublikowano

nie o to chodzi w tym pasku gdzie ci pisze zminimalizuj,zrób w okienko,zamknij to mo lewej stronie powino pisać „KeiNett /.///” tam gdzie jest „/” powino pisać wersja lunchera KeiNett

Opublikowano

Dobra teraz to już wogóle żaden mi nie działa ani keiNett ani Zyczu Chuy z tym /Close

@jak mnie najdzie ochota to kupie sobie na allegro orginalnego i tyle. 

Opublikowano

Eyy ludzie a mam jeszcze pomysł, możecie mi dać swojego .minecraft i go podbienie ? Zobacze czy działa Plosee

Opublikowano

SpeedLauncher
 ModPack Launcher
 Mineshafter
 MC|Next
 Launcher by Bozek
 CraftGames Launcher
 MCPL Launcher
 Magic Launcher
 KeiNett Launcher

Opublikowano

@up, mam już minecrafta tylko nie mogę zainstalować shaderów do niego ani na 1.7.4 ani na 1.7.2 :c

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...