Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak.

(Wszystko do TajfunKanalia.)

1.Po pierwsze... Spam.

2.Nigdzie nie ma podanej dokładnej daty startu, jest napisane kwiecień 2014, a dokładnej daty nie widzę, chyba że nie umiesz czytać i sobie dopisujesz różne literki/cyfry i wymyślasz.

3.Wybacz, my nie będziemy siedzieć ciągle przy komputerze i mc tak jak Ty. Jesteśmy dorośli, mamy swoje prywatne życie, więc nie będziemy ciągle siedzieć przy pc. Domyślam się, że Ty masz wolne od szkoły bo są święta więc korzystasz z tego czasu i grasz na komputerze lecz nie my.

4.Między innymi przez takie niedorozwinięte dzieci nie robię już prezentacji na mpc (nie licząc tej.) bo zawsze się znajdzie jakiś typek który nie umie czytać lub jakiś nolif i zaczyna sobie wymyślać różne rzeczy.

5.Nie chce mi się już więcej pisać więc mam nadzieję że to zrozumiałeś i ogarniesz w końcu.

6.Więcej pytań/bezsensownych postów? Wylej wiadro zimnej wody na głowę i później pomyśl co piszesz i czy warto robić z siebie debila.

7.Nie interesuje mnie czy masz 16,17,18 czy 50 lat, dla mnie zachowujesz się jak 12 letnie dziecko.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Grałem na wszystkich edycjach, ale ta zapowiada się epicko. Kiedy planujecie start?

Opublikowano

W nastepnym tygodniu podamy dokladna date. W kazdym razie na pewno w kwietniu ;-) Obecnie sa swieta wiec przerwa w pracy :-)

Pomogłem?👍

Opublikowano

W nastepnym tygodniu podamy dokladna date. W kazdym razie na pewno w kwietniu ;-) Obecnie sa swieta wiec przerwa w pracy :-)

Mam nadzieję że wszystko wypali. Powodzenia ;)

Opublikowano

Serwer gorąco polecam :D. Zero lagów. Spoko wiara. Ogarnięta administracja (oprócz DisterPL). Zajebiste pluginy :D

Dexeraz

dafuq? o.O

• Serwer nie wystartował jeszcze.
  • Nie ma żadnego Distera w administracji :O
  • Fajnie że wiesz jakie są pluginy skoro tak jak pisałem wyżej, serwer nie wystartował jeszcze.

Pomogłem?👍

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Kiedy start "tego" będzie? Miał być (z tego co wyczytałem)  w kwietniu a jest już maj ;x 

Serwer ciekawie się zapowiada i napewno tutaj zawitam ;D 

Opublikowano

heh.. miałem nadzieje że ten serwer wypali, bo chętnie bym na nim zagrał. Jak ktoś zna ogarnięty survival to proszę o ip na pw :)

Opublikowano

Więc małe sprostowanie dla osób które są nie w temacie i zbytnio nie ogarniają.

Więc najpierw, , Pisałem Ci już o co chodzi na psv.

Kolejne.

Ja pisałem na początku że tą edycją się nie zajmuję więc nie do mnie te pretensje, owszem, właścicielem jestem i mam tą prezentację lecz pluginami etc się nie zajmuje na tej edycji - niczym.

Serwer będzie lecz trochę to idzie.

Prawdopodobnie będzie dopiero na 1.8 gdy już będą pluginy zrobione itp aby nie przerabiać z dnia na dzień ich tylko od razu pod 1.8 odpalić.

Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub wątpliwości - TS3: fpgts.pl

Zanim ktoś jeszcze napisze, że miał być a nie wypalił itp niech się najpierw pierd. w łeb.

Dziękuję, żegnam.

Mam nadzieję że każdy rozumie to co napisałem bo nie chce mi się już każdemu tego samego pisać na pw czy na ts.

Pomogłem?👍

Opublikowano

Miałem napisać, więc piszę aby znowu ktoś sobie nie wmawiał nie wiadomo czego.

Startujemy na 1.7.(9?), w każdym razie na jakiejś wersji 1.7.

Za tydzień jak dobrze pójdzie, góra 2 tyg (wszystko praktycznie skończone, zostało kilka poprawek) start. :)

Zapraszamy na TeamSpeak3: fpgts.pl

Pomogłem?👍

Opublikowano

Zajęliśmy się ostro serwerem i startujemy w piątek (16.05.2014) o godzinie +/- 18:00.
Wersja:
1.7.8/1.7.9
IP: svPlay.pl

Pomogłem?👍

Opublikowano

@Ref.

Zapraszamy do pisania ostatecznych propozycji ;-)

Reklama na YouTube pojawi się na dniach.

Pomogłem?👍

Opublikowano

UWAGA ! 

Dzis zamierzam skonczyc Core Pluginu :)

Plus mala nowina , HugozvPlayZ Dolaczyl do nas :) 

Opublikowano

Itemki na gildie:

»64 Diamenty

»64 Emeraldy

»16 Ender Pereł

»32 TNT

»32 Biblioteczki

»16 Kowadeł

»32 Złote Jabłka

Wszystko praktycznie leci ze stone (proch, złoto, żelazo, emeraldy, diamenty, enderperły itp), oprócz książek itp, to musicie zdobyć na własną rękę :-)

Pomogłem?👍

Opublikowano

Start za 1,5h ;-)

IP: svPlay.pl

Wersja: 1.7.x

IP TS3: FPGTS.pl

Małe wyzwanie dla was :)

100 Online - 3 Vouchery na VIP'a 3 dni
150 Online - 3 Vouchery na VIP'a 7 dni
200 Online - 3 Vouchery na VIP'a 14 dni
300 Online - 2 Vouchery na VIP'a 30 dni 
400 Online - 3 Vouchery na VIP'a 30 dni

Zobaczymy ile uda się graczy :)

Pomogłem?👍

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...