Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare konto

wondla77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moge sie zalogowac na stare konto bo nie pamietam emaila do zmiane danych na stronie .

Gdzie mam pisac w tej sprawie aby odblokowac konto ??

Opublikowano

Piecu chodzi mu pewnie o potwierdzenie konta, gdyz napisal ze to stare konto i to pewnie aktywacja konta... Wracając do tematu to musisz napisać Ticketa do CombatArms...Musisz napisac do nich o przypomnienie danych do konta i w ten sposob bedziesz mogl tak jakby zmienic email do konta :) ( do zmiany na inny emai potrzebyjesz : pierwsze i drugie imie, dzien miesiac i rok podany przy rejestracji i chyba e-mail na ktory zostalo zarejestrowane konto :) Powodzenia// Tutaj masz linka gdzie do nich masz pisac ( radze podac prawdziwe informacje :) ) : http://support.nexoneu.com/Main/frmNewTicket.aspx?InstanceID=7e9055e4-2a04-49dd-9306-89101307da8b

Opublikowano

ale przezuca mnie na strone combata i mam 2 obcje do wyboru jak uzupelniam dane ale nie pamietam e maila 

ps. mozesz sprawdzic albo ktos czy moje konto xXxDevlxXx  dalej istnieje ???

podajcie linka do tej strony czy cos gdzie mam do nich napisac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...