Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Strona nie jest w pełni gotowa a poza tym strona to nie cały serwer, strona a serwer to dwie różne rzeczy. Serwer potrzebuje strony tylko do ub lub innych zakupów jak i może jakichś newsów w przyszłości. Cała strona nie świadczy o samym serwerze więc "nie oceniaj książki po okładce".

Opublikowano

Serwer na prawdę solidny. Ten typek co mu się strona nie podoba, może to i lepiej dla serwera jak nie będziesz na nim grać.

Padłem po trzykroć, niestety :) Fps drop z nikąd doprowadza mnie do pasji.

Nick Ony_x, sprezentujcie mi unbana :(

Pozdro!

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze skonfigurowany swietnie mi sie na nim gra jak najbardziej polecam.

Serwer na prawdę solidny. Ten typek co mu się strona nie podoba, może to i lepiej dla serwera jak nie będziesz na nim grać.

Padłem po trzykroć, niestety :) Fps drop z nikąd doprowadza mnie do pasji.

Nick Ony_x, sprezentujcie mi unbana :(

Pozdro!

Dziękujemy za pozytywne oceny.

@up zobaczymy co da się zrobić, jestem tylko reklamatorem więc nie mam dużego wpływu na to co się dzieje.

@Edit UB już poleciał. życzymy miłej gry :)

Opublikowano

19. Zakaz podawania linków (dotyczy to również IP) przekierowywujących do innych forów. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

Dotyczy to również stron, na których znajdują się odnośniki do forów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...