Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w jakiś sposób mogę sprawdzić E-mail ?

Elprezidente

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z moim kontem w metinie. Pisanie do supportu nic nie dało, wiec postanowiłem poszukać pomocy u was ;d

Wiec grałem ostatnio jakieś 4/5 miesięcy temu, przed tym jak skończyłem grać zmieniłem mail i hasło i pech chciał.. zapomniałem na jaki e-mail i jakie hasło :D Pamiętam tylko nazwę użytkownika.. W Supporcie napisali że nie mogą udzielać informacji dostępowych do kont, dowiedziałem się tylko że mail jest na pewno inny. Noo i moje pytanie brzmi czy mogę jakoś sprawdzić jaki adres e-mail jest przypisany do konta, bez zalogowania się na stronę ? Z góry dzieny, elo !

Opublikowano

Nazwę konta znam na 100% to nie ulega wątpliwości ponieważ mam inne konto, na które moge się zalogować i ma k*******2hswk, a id tego co nie pamiętam k*******2hswk105, chodzi mi tylko o e-mail. Sprawdzałem juz wszystko, ten prawidłowy mi gdzieś wcieło :/

Opublikowano

Jeśli kupowałeś SM'y to możesz podać numer telefonu z jakiego kupowałeś + datę i czas 

Jak kupowałeś paypalem itp. to potwierdzenie przelewu 

Muszą Ci wtedy oddać 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Tak, Support to porażka niestety. A jak sprawdzić jak kupowałem SM, bo zawsze przez SMS.. u operatora sieci czy jak ?

Jeśli kupowałeś przez SMS to sprawdź w swojej skrzynce kiedy ostatnio kupowałeś SMy. Jeśli masz tele na abonament to prawdopodobnie powinieneś mieć taką informację.

I wtedy piszesz te tego nieszczęsnego Supportu informację o  tym kiedy kupiłeś i (jak pamiętasz) to co kupowałeś, możesz też podać jak pamiętasz ... swoje skile na M ile są, eq i więcej info dot. tego konta.

Opublikowano

No jest taka sprawa że ja im szczegółowo konto opisałem włącznie z eq, bonami, skillami, skillami konia itp.nawet podałem im że mogę podesłać maile zwrotne ze zmiany mailów, a nawet mail zwrotny z cosplay'a gdzie są podane moje dane osobowe ( telefon, adres, imie, nazwisko ) i kur*wa nic, bez kitu pisanie do nich jest bez sensu. A co do tych sms to telefon mam na kartę, a kiedy ostatnio sms kupowałem to było bardzoo dawno i nie pamietam. :/ No chyba nic z tego. Dzieki za pomoc. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...