Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem reffy i?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem reffale od zaufanego kolesia, ma na allegro 100% pozytywów obserwowałem go przez 2tyg i na jednej aukcji sprzedał 700 reffali :) all pozytywne komentarze.

Wczoraj zrobił mi te reffale, mam 10 reffali  ale na stronie piszę, że mają one 1lv i są bez nicku... a w wiadomości na gg napisał mi :

Cyt. " witam, na stronie mogą Państwo zaobserwować 1 lvle bez nicków, to normalne, mimo iż dane konto już osiągnęło dany poziom, wciąż widnieje u riot jako niezrealizowane, tzw. opóźnienie ze strony RIOT. "

I mam do was pytanie, czy faktycznie on zrobił mi te reffy czy "w konia wali".

Po jakim czasie odświeża się ten system?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Boże, musisz poczekać chwilę, bodajże do 48h

@Up szybszy :D

graphic.png

Opublikowano

-

skąd miałem wiedzieć? :P dzieki za odp.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...