Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium Scroll

Kuaczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić pacc, ale nie wiem gdzie najtaniej wyjdzie... Możecie polecić jakąś firmę, albo osobę, która się tym zajmuje? I czy mogę kupić na allegro premium scrolla? Wydaje mi się, że trzeba mieć jakieś wymagania, żeby ktoś mógłby mi przekazać premium scrolla w grze. Jeżeli tak to jakie?

Opublikowano
http://tibia.pl/strona/pacc

Na allegro jest możliwość kupna pacca, ale ostrzega się, gdyż można zostać oszukanym.

Najlepiej zakup przez tibia.com bezpiecznie 

Oprócz w/w sposobów, jest możliwość kupna pacca w grze, za tibijską walutę (GP) - ceny zależy od serwera, ale tak na oko 1kk-2kk

Opublikowano
http://tibia.pl/strona/pacc

Na allegro jest możliwość kupna pacca, ale ostrzega się, gdyż można zostać oszukanym.

Najlepiej zakup przez tibia.com bezpiecznie 

Oprócz w/w sposobów, jest możliwość kupna pacca w grze, za tibijską walutę (GP) - ceny zależy od serwera, ale tak na oko 1kk-2kk

Dzięki, już się zdecydowałem na tibia.com, ale chciałbym wiedzieć, czy jak kupie premium scrolla na allegro (w wypadku, gdy nie zostane oszukany) będę mógł go otrzymać, czy nie? Bo na tibia.com jest napisane, że trzeba mieć pacc i coś jeszcze, aby móc "transferować" premium scrolla.

Opublikowano

Nie musisz transferować, możesz użyć na tej postaci z 1 lvl na rooku i pacc będzie na całe konto.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...