Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nekropolis vs Inferno - która frakcja?

Birwus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż ostatnio sporo się zastanawiałem nad tymi 2 frakcjami. Mam talię Nekropolis, ale myślę również nad Infernem.

W Nekropolisie podobają mi się zaklęcia mroku, dzięki którym głównie wygrywam. Inferno ma silne jednostki, a w połączeniu z Beliasem na pewno będzie to silna talia. Proszę, abyście doradzili mi czy zostać z Nekropolisem, czy zakupić talię Inferno oraz Beliasa? Prosiłbym jeszcze o podanie jak można kontrować talię Inferna posiadając Nekropolis.

@Stokarz

Gra Nekro sprawia mi przyjemność, ale wolałbym więcej wygrywać, np. na takim turnieju szwajcarskim.

Opublikowano

Jeżeli gra Nekro sprawia ci taka przyjemność to nie ma sensu zmieniać na Inferno.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro grasz już NEKRO graj dalej nie ma sensu na siłę zmieniać tali na początek, na starym elo wbiłem z paroma wzmiankami 1200elo ale to nie ważne, Jeżeli masz dobra talie i posiadasz umiejętności to nie ważne czy to talia kontrolna rash czy co kolwiek innego dasz rade częściej wygrywać turniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...