Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geje?

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym filmiku?

Nie wstawiłem tego do ciekawych filmików, bo chciałem się dowiedzieć co o tym sądzicie, nie powinno to być zablokowane?

VNp6c2U.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby czemu ma to być zablokowane ?

Ich życie ich sprawa wiec nwm co wam do tego

Opublikowano

Jakie poglądy nie mieć, to gej też człowiek, i jeśli uzna ten filmik za ciekawy lub potrzebny mu to czemu nie może on być na yt? Nikt ci nie każe tego oglądać.

Opublikowano

Każdy ma swoje życie i może robić to co chce ...

W Polsce to wiadomo zrobisz coś źle to od razu pół miasteczka / wsi Cie hejtuje , obgaduje nie znając prawdy.

Będąc w Anglii nie spotkałem się z czymś takim że gdy dwóch chłopaków się całowali to nie zbierała sie grupa 50 osób która bacznie obserwuje ich postępowanie, to jest Polska tego nie ogarniesz.

Ps. Nawet chodźby i geje to co Ci do tego ?

u6pv.jpg

Opublikowano

Myślę że ten filmik to specjalnie zrobiona prowokacja, by na forach znowu była bezcelowa dyskusja która potem w flame war się przerodzi.

Czyli nic nowego na MPC.

Co do samych gejów. Ich sprawa nie wnikam, póki mnie nie będą indoktrynować.

Opublikowano

Według Konsytuacji masz prawo do wyboru z kim się spotykasz. Jedynie w Polsce nie mają możliwości zawarcia związku, ale pewnie niedługo to się zmieni, tak samo jak z genderem.

Opublikowano

Według Konsytuacji masz prawo do wyboru z kim się spotykasz. Jedynie w Polsce nie mają możliwości zawarcia związku, ale pewnie niedługo to się zmieni, tak samo jak z genderem.

Well jeżeli się okaże, że wraz z wprowadzeniem przepisów dotyczących homoseksualnych małżeństw zanikną te hetero...

I don't want to live on this country... Może znajdzie się jakaś bezludna wyspa jeszcze, bo nie stać mnie na budowę domku pod wodą. :P

Opublikowano

Well jeżeli się okaże, że wraz z wprowadzeniem przepisów dotyczących homoseksualnych małżeństw zanikną te hetero...

I don't want to live on this country... Może znajdzie się jakaś bezludna wyspa jeszcze, bo nie stać mnie na budowę domku pod wodą. :P

Nie znikną, Boże... Definicja małżeństwa zostanie zmieniona, owszem. Ale poza zmianą znaczenia słowa nikomu nie stanie sie krzywda, nikomu nic nie zostanie odebrane, nikt na tym nie ucierpi. Dlatego tym bardziej nie moge zrozumieć przeciwników czegoś takiego.

Małżeństwo to nie pojecie religijne - istniało już dziesiątki tysiecy lat przed chrześcijaństwem. To pojecie cywilne/prawne i zmiana jego znaczenia nie powinna być dla nikogo obraźliwa / niewygodna.

Wielu ludzi nie wyobraża sobie istnienia takich małżeństw - ludzie, kilkadziesiąt lat temu nikt sobie nie wyobrażał by w RPA czarni mieli jakiekolwiek prawa. Czy to było normalne? Nie sądze, tak samo jak nienormalna jest ta obecna nienawiść.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jakie poglądy nie mieć, to gej też człowiek, i jeśli uzna ten filmik za ciekawy lub potrzebny mu to czemu nie może on być na yt? Nikt ci nie każe tego oglądać.

xDDDDD, tak samo pedofile. Przecież to też człowiek, jeśli uzna za ciekawy film jak się gwałci dziecko, to czemu nie może być na yt? Nikt ci nie każe tego oglądać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

xDDDDD, tak samo pedofile. Przecież to też człowiek, jeśli uzna za ciekawy film jak się gwałci dziecko, to czemu nie może być na yt? Nikt ci nie każe tego oglądać.

nie widzisz roznicy miedzy pedofilami a gejami? ja pierdole, polaczki cebulaczki faktycznie sa zacofani umyslowo...

Opublikowano

nie widzisz roznicy miedzy pedofilami a gejami? ja pierdole, polaczki cebulaczki faktycznie sa zacofani umyslowo...

Ty za to jesteś postępowy za nas dwoje.

Mogą się rżnąć po domach, ale niech się nie afiszują i nie wmawiają, że jest to normalne.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

#logic

Pedofilia jest karalna, i znacznie szkodliwa, Gejostwo nie jest karalne, ani tak szkodliwe.

Opublikowano

Pedofilia jest karalna, i znacznie szkodliwa, Gejostwo nie jest karalne, ani tak szkodliwe.

Ty wiesz coś o tym. ^^

Co do tematu mam wyjebane i przez takich debili którzy to ogladaja ten kto to wrzucił bedzie mial kase za wyswietlenia

Opublikowano

Jebac tych gejów i innych pederastow takich ludzi na leczenie psychiatryczne.

90472801207480070301.png

Opublikowano

Dla mnie to dziwne żeby chłopka z chłopak, rozumiem że to ich życie i ktoś wybiera że chce być z chłopakiem czyli gejem to niech sobie będzie, ale niech nie wychodzą z tym na światło dzienne bo to tak jak by pedofil całował się z 12-latkiem na przystanku autobusowym.Jeden tutaj użytkownik powiedział że pedofilia i geje to dwie różne sprawy, ale tak popatrzeć to jest to takie same ;).

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Myślę, że to zwykła prowokacja.Jednak ten filmik powinien być oznaczony 18+,bo na yt wchodzą też dzieci i nie powinny oglądać jakiś zboczeń.Oczywiście mogą te blokady obejść, ale dla czystej uczciwości yt powinno na filmiki tego typu nałożyć to oznakowanie.

Opublikowano

Tak patrze ze większość z was taki ma sposób myślenia :

Lesbijki : WOW, wow,  WOW!!!!

Gej : Spierdalaj ! WON ! Siło nie czysta

Opublikowano

Na prawdę nie widzisz różnicy? Pedofil gwałci dziecko wbrew jego woli, a geje całują się, bo to decyzja obu stron..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Tylko geje kiedy się kochają, to oboje tego chcą. Pedofil gwałci dziecko mimo tego, że ono tego nie chce. :x To jest duża różnica.  

--

Do gejów nic nie mam, fajni są. 

Opublikowano

@2UP Płeć: Kobieta. Wszystko jasne, że są dla Ciebie fajni tak jak dla facetów (większości) lesbijki.

Jako, że zacząłem temat to dodam, że nie powinno się z tym afiszować na ulicy, bo to jest zwyczajnie obrzydliwe do tego dzieci mogą patrzeć ;-;

Filmik dałem tylko do porozmawiania o nim a nie o pedofilach jak tam wyżej piszecie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie znikną, Boże... Definicja małżeństwa zostanie zmieniona, owszem. Ale poza zmianą znaczenia słowa nikomu nie stanie sie krzywda, nikomu nic nie zostanie odebrane, nikt na tym nie ucierpi. Dlatego tym bardziej nie moge zrozumieć przeciwników czegoś takiego.

Małżeństwo to nie pojecie religijne - istniało już dziesiątki tysiecy lat przed chrześcijaństwem. To pojecie cywilne/prawne i zmiana jego znaczenia nie powinna być dla nikogo obraźliwa / niewygodna.

Wielu ludzi nie wyobraża sobie istnienia takich małżeństw - ludzie, kilkadziesiąt lat temu nikt sobie nie wyobrażał by w RPA czarni mieli jakiekolwiek prawa. Czy to było normalne? Nie sądze, tak samo jak nienormalna jest ta obecna nienawiść.

Emm ja do gejów nic nie mam, niech se zawierają małżeństwa i tak dalej. Ale osobiście uważam że afiszowanie się tym publicznie jest lekko nie teges, same here z dragami czy alkoholem.

Opublikowano

Jestem na NIE, ponieważ nie chcę aby geje mogli adoptować jakieś dziecko. Nie dość, że już zostało mocno skrzywdzone, to jeszcze ma 2 ojców. Tragedia...

Korwin-Mikke!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...