Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy poddział Minecraft!

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze. Zauważyłem, że dużo działów poszczególnych gier ma poddział Media, w którym można dzielić się SSami i filmami. Jednakże w dziale MC, mimo dużej ilości filmów i innych mediów, produkowanych z tej gry, takiego działu nie znajdziemy. Pozdrawiam. HejterskiPL

Opublikowano

No oczywiście że tak, dziwne że tego działu jeszcze nie ma.

Opublikowano

Zauważ, że w nfs są różne ulepszenia auta, kolory i nie wiem co jeszcze tam jest. W minecraft nie masz czym się chwalić, jeżeli w głównym byłoby sporo takich tematów to można pomyśleć o tym. Na dany moment forum ruch miałoby mały, a głównie to byłby ruch spamerów - wielkie nie dla propozycji.

Opublikowano

Nie.

Zauważ, że w nfs są różne ulepszenia auta, kolory i nie wiem co jeszcze tam jest. W minecraft nie masz czym się chwalić, jeżeli w głównym byłoby sporo takich tematów to można pomyśleć o tym. Na dany moment forum ruch miałoby mały, a głównie to byłby ruch spamerów - wielkie nie dla propozycji.

Opublikowano

jasne że tak. 
ludzie z majnkrafta często mają dobry łeb do budowania czegoś, czemu nie mają się tym chwalić?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

To głównie zależy od moderatorów działu, bo oni się nim opiekują.

Według mnie zawsze można spróbować, jeśli będzie dużo trolli lub mała aktywność w dziale to usunięcie nie zaszkodzi. 

Za.

Tu się zgodzę, ale zauważ, że w MC można robić własne modyfikacje, paczki zasobów lub ładnie budować.

Opublikowano

Tak więc jestem na nie.

Opublikowano

To głównie zależy od moderatorów działu, bo oni się nim opiekują.

Według mnie zawsze można spróbować, jeśli będzie dużo trolli lub mała aktywność w dziale to usunięcie nie zaszkodzi. 

Za.

Tu się zgodzę, ale zauważ, że w MC można robić własne modyfikacje, paczki zasobów lub ładnie budować.

Tak, lecz od własnych modyfikacji, paczek zasobów mamy subforum 'modding'. W dziale nie ma za dużo tematów z pokazem budowli itp. Podtrzymuję zdanie na nie.

PS. Zauważcie też, że dział Minecraft jest jednym z największych działów, w których użytkownicy najchętniej nabijają posty (spamerzy, spamboty itd.).

Opublikowano

Jak to nie ma? Filmy z serwerów, własne modyfikacje, ciekawe budowle itd..

Wydaje mi się, że subforum miałoby swoich zwolenników ;d Tak.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Podzielone opinię, jednak uważam, że tworzenie tego dla jeden z wielu gier nie ma sensu.

Przyłączam się do zdania Blezur'a.

Nie.

Opublikowano

Moim zdaniem w MC jest właśnie najbardziej się czym chwalić, bo to jedna z niewielu gier w której można wykazać się kreatywnością. Ten dział pasuje bardziej do MC niż do np. metina.

@up, jakoś działy np. Metin2, DarkOrbit i NFS mają takie poddziały :O

Opublikowano

Wiele już było propozycji na temat dodania jakiegoś poddziału. Zawsze byłem na nie, bo jest ich już dużo.

Minecraft to gra, która cieszy się dużą popularnością i normalnie teraz również bym dał głos na nie, jednak ta gra wciąż

jest aktualizowana, wchodzą nowe mechanizmy, nowe bloki, nowe sposoby budowania. Widziałem wiele takich tematów,

gdzie ludzie wstawiali screeny ze swoich budowli do głównego działu. Cieszyły się popularnością, jednak po jakimś czasie zniknęły, 

ze względu na to, że są inne tematy w głównym subforum. Aktualnie jest coraz więcej możliwości w MC i dlatego chciałbym

dać szansę poddziałowi "Minecraft - Media". Tak 

Jak się nie powiedzie, to można zawsze zlikwidować i zostanie dział główny.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wiele już było propozycji na temat dodania jakiegoś poddziału. Zawsze byłem na nie, bo jest ich już dużo.

Minecraft to gra, która cieszy się dużą popularnością i normalnie teraz również bym dał głos na nie, jednak ta gra wciąż

jest aktualizowana, wchodzą nowe mechanizmy, nowe bloki, nowe sposoby budowania. Widziałem wiele takich tematów,

gdzie ludzie wstawiali screeny ze swoich budowli do głównego działu. Cieszyły się popularnością, jednak po jakimś czasie zniknęły, 

ze względu na to, że są inne tematy w głównym subforum. Aktualnie jest coraz więcej możliwości w MC i dlatego chciałbym

dać szansę poddziałowi "Minecraft - Media". Tak 

Jak się nie powiedzie, to można zawsze zlikwidować i zostanie dział główny.

<3

Jestem tego samego zdania co Pan wyżej. Sam jak pracowałem w dziale, widziałem takie tematy, czasem nawet naprawdę epickie budowle, nie mogły znaleźć swojego miejsca w dziale. Jeżeli ktoś ma talent, potrafi budować, lub po prostu pokazać np. swoje umiejętności PvP, ciekawe mechanizmy, to czemu nie? Myślę, że taki poddział mocno rozwinąłby dział.

Jak najbardziej, można spróbować, tak! ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...