Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Zapowiedź | x.pl - Profesjonalny serwer Survival+Gildie | 300 slotów | | Autorskie pluginy |

Drison

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nieźle się zapowiada, ładna czytelna grafika. Może trochę rozwiń opis.

Na serwerze na pewno zawitam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer nieźle się zapowiada, ładna czytelna grafika. Może trochę rozwiń opis.

Na serwerze na pewno zawitam.

Nie ma to jak palkia (rafko200 admin) odświeża prezentację pisać pozytywny komentarz (udając że jest przypadkową, zachęconą osobą), po samej administracji można wywnioskować że ich średnia wieku to 13 - 15 (darkiwanek 13 albo 14). Co do samego servera nie zapowiada się "świetnie", w prezentacji nie ma opisanego nic ciekawego zachęcającego. Sama grafika nie zachęca i nie będzie zachęcać, jest to lenistwo administracji tego servera. Jeżeli nie mają czasu na prezentację to server będzie jednym wielkim niewypałem. 

PS: Co do samego DarkIwanka (Wiktora.I), jeżeli myślisz że wchodzą na mojego ts'a kłamiąc w żywe oczy i wrabiając mnie przy innych osobach w coś czego nigdy nie zrobiłem jest dobrym pomysłem to się grubo myślisz, bo ja nie dam się oczerniać jakiemuś dzieciakowi który nawet nie zna ortografii.

Pozdrawiam.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Nie ma to jak palkia (rafko200 admin) odświeża prezentację pisać pozytywny komentarz (udając że jest przypadkową, zachęconą osobą), po samej administracji można wywnioskować że ich średnia wieku to 13 - 15 (darkiwanek 13 albo 14). Co do samego servera nie zapowiada się "świetnie", w prezentacji nie ma opisanego nic ciekawego zachęcającego. Sama grafika nie zachęca i nie będzie zachęcać, jest to lenistwo administracji tego servera. Jeżeli nie mają czasu na prezentację to server będzie jednym wielkim niewypałem. 

PS: Co do samego DarkIwanka (Wiktora.I), jeżeli myślisz że wchodzą na mojego ts'a kłamiąc w żywe oczy i wrabiając mnie przy innych osobach w coś czego nigdy nie zrobiłem jest dobrym pomysłem to się grubo myślisz, bo ja nie dam się oczerniać jakiemuś dzieciakowi który nawet nie zna ortografii.

Pozdrawiam.

Masz jakieś sugestie albo zażalenia to wal na pw, a nie rozpaczasz pod prezentacją.

Mnie nie znasz, a jestem w administracji i oceniasz mnie na 13-14 lat, chociaż nigdy mnie nie widziałeś ani nie słyszałeś.

I tak przy okazji, to już się tam nie spinaj.

Opublikowano

Serwer zapewne na skryptach jak zawsze,jeszcze w administracji glownej DarkIwanek dziecko 13 lat ktore nie ma mutacji i robi bledy ortograficzne za kazdym krokiem do tego MultiSamcio osoba ktora kradnie premki (Nie zalecam zeby gracze premium wchodzili na ten serwer) poniewaz gadalem z MultiSamci i powiedzial ze to tylko serwer dla kasy i beda nowe premki dla niego ktore potem sprzedaje za 20zl.Nie polecam jeszcze raz tego serwera z calego serca.Hahha jeszcze do tego dochodzi Rafko osoba ktora nawet nie umie odblokowac portow i ktory ukradl plugin na gildie Digitalixa na gildie.Dobrana koniec jeszcze chce dodac screena jaka pro ortografie ma DarkIwanek :)

http://imgur.com/diOu23Z
Opublikowano

Kondzio weź się lepiej już nie ośmieszaj, odpierd** się od tego serwera a nie przeżywasz, okres ci w końcu przejdzie, wyluzuj ! :D'

Jaka maszyna?

Opublikowano
Jaka maszyna?

Mogę tylko zapewnić, że jest dobra i spokojnie utrzyma powyżej 300 graczy jednocześnie :)

Opublikowano

No to zobaczymy, czekam na otwarcie...

Są jakieś urozmaicenia na serwerze?

Łatwiejszy sposób grania (nie ma bana za śmierć), eventy co jakiś czas, autorskie gildie i inne pluginy :)

Opublikowano

aha. Widać, że grafik zajebis**...

To i serwer też taki musi być! :D

Dzięki, oby tak było :D

Okaże się do jutro o 18:00 :3

Opublikowano

Zobaczymy w ogole czy ten serwer postoi kilka minut.Ja juz mam wykupiony sprzet ;).Serwer jest badziewny tak jak wspominalem wczesniej.

WoW super kupiłeś sprzęt każdego to napewno interesuję, zresztą po co tu się udzielasz ? Jak wystartuję to zobaczymy jaki to serwer nie musisz nam się wypłakiwać.

Poczekaj\my na otwarcie zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

Zobaczymy w ogole czy ten serwer postoi kilka minut.Ja juz mam wykupiony sprzet ;).Serwer jest badziewny tak jak wspominalem wczesniej.

Kariery tym nie zrobisz, a w dodatku nie wiesz z kim tańczysz.

Opublikowano

aha. Widać, że grafik zajebis**...

To i serwer też taki musi być! :D

Jesteś ślepy albo kup sb okulary ,grafika jest chujowa i na opierdol sie wykonana w paincie .Grafik sie nie popisał ,jeżeli to jego największe możliwości to chuj nie grafik ;)

@off

osobiście nie zagram :)

Opublikowano

HAha kondzio darmowy stresser ?

Inaczej nie umiesz a na lepszy stresser cb nie stać

Bo na normalnej maszynie nie ogarniesz ^^

Serwer zapewne na skryptach jak zawsze,jeszcze w administracji glownej DarkIwanek dziecko 13 lat ktore nie ma mutacji i robi bledy ortograficzne za kazdym krokiem do tego MultiSamcio osoba ktora kradnie premki (Nie zalecam zeby gracze premium wchodzili na ten serwer) poniewaz gadalem z MultiSamci i powiedzial ze to tylko serwer dla kasy i beda nowe premki dla niego ktore potem sprzedaje za 20zl.Nie polecam jeszcze raz tego serwera z calego serca.Hahha jeszcze do tego dochodzi Rafko osoba ktora nawet nie umie odblokowac portow i ktory ukradl plugin na gildie Digitalixa na gildie.Dobrana koniec jeszcze chce dodac screena jaka pro ortografie ma DarkIwanek :)

http://imgur.com/diOu23Z

Z aramkiem sobie tak pisałęś, a potem przerobiłeś nie no gzzz dla cb !

Opublikowano

Temat Nie został stworzony po to zeby się kurwować!!!!!

+ z tego co mowiłeś to ty xblaykezx lizałeś dupe Aramkowi Zeby ci dał Autorskie pluginy ty jesteś gównem skopiwanym w kibelko :) 1!

post-1084072-0-00339900-1389814077.png

Opublikowano

Temat Nie został stworzony po to zeby się kurwować!!!!!

+ z tego co mowiłeś to ty xblaykezx lizałeś dupe Aramkowi Zeby ci dał Autorskie pluginy ty jesteś gównem skopiwanym w kibelko :) 1!

Po pierwsze dzieciaku ogarnij się, bo jeżeli tworzysz poważny server to brawo dla ciebie i twojej kultury. Po drugie jeżeli administracja tego servera zachowuje się jak ty (je**** 13 latki) to raczej server nie wypali. Po trzecie jesteś oszustem, złodziejem i na niczym się nie znasz. Nie Polecam.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...