Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mentis2- Cala prawda .

szymon10152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po długich rozmowach z Luzerem  , Doszlismy do porozumienia aby razem współprace podjać , i będziemy współpracować  , serwer na pewno nie padnie , A bedzie wiecej graczy , więcej eventów , i bardzo dobre uptade . A  Takich sytuacji więcej nie będzie .  

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMentis , Chce tu Ci odpowiedziec 

@Up ale czlowieku sam graczy teraz oszukujesz ..  Te itemy dostalem przed cofka w 2 dzien serwera , nawet jest tam gdzies data do tego Luzer tez wie dobrze jaka jest prwada.. I to Luzer chcial mnie do teamu a nie na odwrot , Jezeli bedzie trzeba dam Ss z archiwum jak pisal mi ze da.  :)

Opublikowano

Jak widać na tym ss wszystko jest prawdą że rozdawali eq

37099824275712355496.png

Sami się wkopaliście.

Jak np. "skapną się"(powinno być kapną) "nie ma do zdobycia w grze nigdzie"

Takie dowody wystarczą ^_^

Czego można było się spodziewać po takiej niedoświadczonej i małoletniej administracji ;)

Serwer już spadł na dno :D

Opublikowano

Jak dobrze że grałem na tym serwie jeden dzień masa bugów i nie ogarnięta administracja(bawienie się komendami) pozdrawiam i dobrze że ujawniłeś prawde.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Luzer może takie coś zrobił, ale to jest spoko gość. Co z tego, ze maja 16 lat ? Maja te 16  lat, ale potrafia. Szczerze masa tutaj była serwer'ow, które prowadziły 15 latki. Oni napisali, ze maja 16 lat, bo nie robią nikogo w ch*ja. Do takiej sytuacji nie powinno dojsc, lecz jest, jak jest. Grałem na becie i widzialem, jak robili resety, zeby naprawiac. Siedzieli cały Weekend, zeby poprawiać wszystko, wiec nie olewaja serwera. 

Opublikowano

Dostałeś kostium za znalezione bugi ;x Tyle w tym temacie. Chcecie to mu wierzcie, ale raczej nie było ani jednej skargi na administracje że rozdaje ekwipunek. To na tyle. Nara

19739262381075596135.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMentis , Jak niewiesz jak nie gadaj spytaj Luzera jak chcesz ,Kostium dostalem bo chcialem , zmiane skili tez,  a po 2 mialem dzisiaj dostac Konto Do pvp  z 160lv , i wiem ze bym dostal ale wolalem ujawnic prawde, zreszta slabe odpowiedzi masz , Byscie sie chociaz przyznali Za znaleznione bugi Dostalem SM i to duzo duzo duzo sm :) Nie bylo skarg na rozdanie eq ?  Bo dopiero to wyjawnilem , teraz wszyscy wiedza , A i widze ze juz idziesz z tematu bo boisz sie prawdy to napisales " Nara " A wiec czesc ;) Niech sie caly serwer dowie jak jest . 

Opublikowano

Odpowiadam za luzera bo on już nie ma siły do Ciebie :-) Kazał mi nie odpisywać bo to nie ma sensu się z nim kłócić. Jednakże mi zależy na sporej ilości graczy a po Twoich oszczerstwach liczba graczy może się zmniejszyć. To tyle, mów co tylko chcesz mnie to guzik interesuje, ja swoje zdanie mam i nikomu nigdy nic nie rozdawaliśmy. Dziękuje i więcej nie odpisze w tym temacie drogi pokemonie. 

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Dostałeś kostium za znalezione bugi ;x Tyle w tym temacie. Chcecie to mu wierzcie, ale raczej nie było ani jednej skargi na administracje że rozdaje ekwipunek. To na tyle. Nara

Po twojej wypowiedzi widać, że nie chcesz z nim gadać bo nie dość ze Typek ci prawdę piszę za co masz za przeproszeniem ból dupy to jeszcze sam siebie okłamujesz i graczy.

Wiesz co życzyłem WAM powodzenia w serwie, no ale postaw się na miejscu graczy i bądź tak ruch*** w dupsko za przeproszeniem :C

Opublikowano

Hmmm... i to jest właśnie to :) Luzer zamiast ogarniać wszystkie możliwe bugi przed betą, zrobił wszystko na gotowcu dodał kilka "nowości" i wyszło jak wyszło...

Szkoda, sam z gildią na Becie też dużo bugów mu podrzucałem, nie mówię też dostaliśmy kilka SM na start... 

A poza tym... Jak na serwerze ma panować atmosfera zaufania i odpowiednich relacji... skoro wchodzi taki weezy na TS-a wyzywa GM-ów itd i wszyscy się śmieją ??

Jesteście dziećmi nie dlatego, że robicie tak jak robicie... Jesteście dziećmi dlatego bo zachowujecie się infantylnie pouchwalanie się z "klientami" nie zawsze popłaca...

Zero profesjonalizmu... Tak postawiliście fajny serwer, ALE RÓWNIEŻ Tak zachowujecie się jak dzieci :)

Dziś pisze do Chapa że znalazłem Gracza bijącego na WH, Gracz o nicku SweeWater bił mobki nie ruszając dzwonkiem, ale wysłany tam GM stwierdził "postać czysta" :)

Dodam tylko że gracz był w gildii RetributioN Wiadomo czyja to jest gildia :) Tak jest Weeziego :)

Pozdro 600 Administracji... coraz mniej chce mi się tam grać

PS. Mam dziwne wrażenie, że wiem czemu exp jest taki słaby.... gracze z ww Gildii mają PD z IS szybko wbiją lvl-e szybko ogarną eq i będą zamiatać serwerem, co NA PEWNO przyciągnie milion graczy... FAWORYZOWANIE NIGDY NIKOMU NIE WYJDZIE NA DOBRE :) Bo nawet Łizi w końcu się znudzi i z braku ludzi do bicia opuści Wasze progi :) Sami to sobie przerachujcie :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

A tak wgl to chciałem was poinformować że dziś o 21 będzie spora aktualizacja i nie będzie ani jednego buga + nowe, fantastyczne tła.

Dziękuje Ci kolego za temat i nie okłamuj mi graczy. Okej? :)

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Hahah Jak mozna byc tak zalosni , Dalem dowody czarno  na bialym Chcecie Ludzie Jeszcze rozmowy z luzerem na GG ? Niewiem czy mentis wtedy bedziesz taki dowcipny -,- Ja Oszczerstwa ? Ty przeczytaj co to jest -,- Ja Tu prawde pisze , i nie pisz w tym temacie o aktualizacji odrazu jak zmieniasz zdanie omg ..

Opublikowano

Na zdrowe myślenie, zmiana skili? nie problem skasowałeś postać i tyle. Co do handlowania, ale dlaczego edytowane ssy?

Opublikowano

po usunięciu postaci, nie można utworzyć po raz kolejny postaci z tym samym nickiem ;)

Powiem tak. Szymon szkoda Twojego zdrowia, Serwer zobaczymy ile postoi, nie ma co młodym ludziom na starcie kłód pod nogi rzucać

Opublikowano

PIotsz , ale Daje sie dowody w 100% i jeszcze zaprzeczają .. Dobra dobra , to powiedzcie dlaczego jak na forum pisze ten temat to mi odrazu usuwacie i dostaje bana z powodem "wypirahdshds" Itp . -,- ,  Potem przyjda mi z placzem pod temat ze mialem racje heh .. 

Opublikowano

Wiesz, ludziom Inteligentnym Twoje dowody "COŚ" powiedzą... reszta uzna to za "nic" :)

Tak więc, nie ma co się spinać... ja wyraziłem swoją opinię i tyle :) Niech prowadzą ten serwer, niech się kręci... ja chcę tam jeszcze pograć :P

Opublikowano

@Up WIem o tym , Luzer pytal sie mnie co ma robic , bo sie boi ze serwer padnie bo oddaje gracza eq bez potwierdzenia -,- Ale Luzer nie napisze w tym temacie bo dobrze wie jaka jest prawda , Jedynie kolega Damian z konta Mentisa moze pisac a tak naprawde on o niczym niewie .. -,-

Opublikowano

@ Hahhah tutaj temat o przekrętach , a ten tu Wam pisze o paczerze i Wy to ogarniacie ? ;d , Zglaszam go jako spam . :)  Haha , ladnie widze probojesz kota ogonem owinąć

Opublikowano

JUUUUUUPIIII  SUUUUUUPEEEER!!!! 

WSZYSCY NA TO CZEKALI!!!!!!

A może do brzegu panowie?? takie info powinno się pojawiać na stronie :)

a Tutaj nie zmieniajcie tematu, bo za offtop są chyba Warny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...