Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mentis2- Cala prawda .

szymon10152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne eq,pdki,kostiumy itp. które rozdawali na serverze były za znalezione bugi........ kolesiowi się server nie spodobał, to próbuje go zniszczyć -,- tyle w temacie ;x

Server Zajebis*y, serdecznie zapraszam :]

sygn2.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się zawiodłem ;x No trzeba szukać nowego serwera...

Opublikowano

@ThisOnly  Smieszny jestes,  za znalezione bugi to mialem smy ,, A dzien po tym mialem dostac na serwerze z full zrobionym eq i uwierz mi zebym dostal tylko wolalem wam ta prawde pisać , ale nie dziwie sie Jestes pewnie z administracji , i bronisz serwera a sam nic niewiesz jak bylo :)

Opublikowano

Więc tak. Dla mnie Szymonie jesteś gównem i zarazem dwulicowym skurwusynem.

Na Aurionie lizales dupe, taki wielki kumpel Chap'a a tu nagle co? Nie dostałeś TGM to już spine masz?

Dziwne, że nikt nie narzekał, tak samo Ty, nagle po tym jak Odrzucili Twoje podanie, zaczął się spam, o serwie, chapie itp.

Chciałby poruszyć kolejną sytuacje, dzisiaj serwer będzie atakowany przez Gumisia, Szymona i Athlete ala smoka hahaha.

Wczoraj Athleta pisał do luzera, że chce GM'a z dostępem do /item.

Więc jeżeli chcecie słuchajcie kolesia co po piwie wygląda jakby 30 blantów spalił.

Zapraszam do gry, serwer nie padnie a słuchanie bandy gimnazjalistów, jest gówno warte.

P.S. Chap zaprasza Cię na freestyle, jeżeli wygrasz to odejdzie z TGM.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

@ThisOnly  Smieszny jestes,  za znalezione bugi to mialem smy ,, A dzien po tym mialem dostac na serwerze z full zrobionym eq i uwierz mi zebym dostal tylko wolalem wam ta prawde pisać , ale nie dziwie sie Jestes pewnie z administracji , i bronisz serwera a sam nic niewiesz jak bylo :)

Dla twojej informacji nie jestem z administracji, i nie mam zamiaru nawet być, choćby mi mieli proponować, ponieważ wole grać, a nie mieszać się do spraw servera :) jeżeli będę chciał być w administracji, to odpalę swój server i tyle, a co do cb, to czemu nie wziąłeś tej postaci z eq do pvp, nie porobiłeś ss'ów i dopiero wtedy założyłbyś ten temat....... a tak to jesteś gównem, tak jak to napisał kolega wyżej, bo na słowo to mogę wierzyć osobie którą znam, a nie takiemu plebsowi jak ty -,-

Więc tak. Dla mnie Szymonie jesteś gównem i zarazem dwulicowym skurwusynem.

Na Aurionie lizales dupe, taki wielki kumpel Chap'a a tu nagle co? Nie dostałeś TGM to już spine masz?

Dziwne, że nikt nie narzekał, tak samo Ty, nagle po tym jak Odrzucili Twoje podanie, zaczął się spam, o serwie, chapie itp.

Chciałby poruszyć kolejną sytuacje, dzisiaj serwer będzie atakowany przez Gumisia, Szymona i Athlete ala smoka hahaha.

Wczoraj Athleta pisał do luzera, że chce GM'a z dostępem do /item.

Więc jeżeli chcecie słuchajcie kolesia co po piwie wygląda jakby 30 blantów spalił.

Zapraszam do gry, serwer nie padnie a słuchanie bandy gimnazjalistów, jest gówno warte.

P.S. Chap zaprasza Cię na freestyle, jeżeli wygrasz to odejdzie z TGM.

w 100% się z tobą zgadzam i również zapraszam na server :]

sygn2.jpg

Opublikowano

@Poczatkujący . zacznijmy Od tego Ze to na auronie juz zaczelismy spine , Z chapem Juz nie wazne o co to nie jest temat tego tematu . Nie dostalem tgm i juz spine mam ? Tylko , szkodą , że to mi proponowano Gma  " Gma " Nie Tgma , I bez żadnego skladania podań ,   Serwer bedzie atakowany ? Daj mi jakis dowod gdzie ja pisalem ze będe atakować jakis serwer wyssnae z palca ,  Wygląda jak by 30plantow spalil ? Ty czlowieku mnie nawet nie widziales . 

A i niewiem gdzie tu są jakies odpowiedzi do tematu , glownym powodem bylo rozdawanie itemów a nie co innego :) Wiec elo 

Opublikowano

Wierzyłam, że chłopakom uda się ogarnąć serwer bez żadnych faworyzacji ale jak usłyszałam na ts, że Chap dostał darmowe SM'y to postanowiłam odejść z serwera :) po jednym dniu grania ale widzę, że opłacało się odejść :) 

Opublikowano

@Poczatkujący . zacznijmy Od tego Ze to na auronie juz zaczelismy spine , Z chapem Juz nie wazne o co to nie jest temat tego tematu . Nie dostalem tgm i juz spine mam ? Tylko , szkodą , że to mi proponowano Gma  " Gma " Nie Tgma , I bez żadnego skladania podań ,   Serwer bedzie atakowany ? Daj mi jakis dowod gdzie ja pisalem ze będe atakować jakis serwer wyssnae z palca ,  Wygląda jak by 30plantow spalil ? Ty czlowieku mnie nawet nie widziales . 

A i niewiem gdzie tu są jakies odpowiedzi do tematu , glownym powodem bylo rozdawanie itemów a nie co innego :) Wiec elo 

Proponuję kupić słownik :>

@PatrzNieDotykaj możesz teraz tylko żałować :]

sygn2.jpg

Opublikowano

@ThisOnly , Co ma do tego słownik ? Czlowieku pisze na szybko bo ci pisze jaka jest prawda a nie będe patrzał gdzie robie błedy a nie -,- Jak chcesz zablysnac zapisz sie na jakis Konkurs jezyka polskiego ;) Moze go wygrasz , I prosilbym O Spam dla tego typa ,  Spamuje tutaj nie potrzebnie . 

Opublikowano

Okej , to sie bawimy na rozmowy , juz wlaczam archiwum :D - i Sie przyznaje ze wywalam Wam chanele bo macie niezabezpieczonego Clienta , A Ty mnie blagasz zebym Ci podawal komendy widac kto tu jak sie zna .

Opublikowano

Każdy popełnia błędy, więc dajcie szanse mu, a co do tego to Luzer dał to, ponieważ chciał jak najlepiej dla serwa. Proszę nie przekreślać serwa, ja pomogę przy serwie i lada moment wszystko się unormuje.

Opublikowano

Okej , to sie bawimy na rozmowy , juz wlaczam archiwum :D - i Sie przyznaje ze wywalam Wam chanele bo macie niezabezpieczonego Clienta , A Ty mnie blagasz zebym Ci podawal komendy widac kto tu jak sie zna .

Spadaj nupku, bo i tak tu już nic nie zdziałasz - ośmieszyłeś się. :D

True nie jest taki głupi, żeby tracić reputację w taki głupi sposób..

Co do serwera, polecam, masa graczy, jest co robić i nic tylko grać! :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

to tak jednym słowem lipa he he

Aurion - ed wymieniali

Tu po eq znajomym czy jak nw nie wczytuję się :D

ale ciekawe ciekawe :D

szkoda tylko w tej sytuacji True reputacja leci mu kasa i tylko gwoździe do trumny mu wbijacie :( no smutne to po prostu smutne

Jeszcze raz przywolasz nazwe tego serwera Ty zlodzieju, a zobaczysz do jakich krokow potrafie sie posunac.

Serwer nie padnie, temat sprzeczny z tym co sie teraz dzieje.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Jeszcze raz przywolasz nazwe tego serwera Ty zlodzieju, a zobaczysz do jakich krokow potrafie sie posunac.

Serwer nie padnie, temat sprzeczny z tym co sie teraz dzieje.

Hakier Bonzo!

@top Jak widze dajesz ss jak admin daje cos co moze dostac kazdy za sprzedanie buga, pokaz nam te twoje sm skoro miales ..k to na 100% nie wydales all. Ktos tu nie dostal sie do teamu i juz placze, raczej ty ich prosiles o gm a nie oni Ciebie. Takie dowody to wiesz.. Zachowujesz sie jak dziecko ktore nie dostalo cukierka a inne tak. Tyle odemnie. Bayo ;*

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nie wiem, za co dostałem ostrzeżenie jak piszę ciągle w temacie..... pewnie Szymon także moderatorom mpc liże dupę, ale to już trudno i szczerze jebie mnie to :) 

Zapraszam na server, nie słuchajcie bredni, tego dzieciaka, bo aż się chce płakać ze śmiechu jak się ogląda jego posty :]  dalej potwierdzam że potrzebujesz słownika :P

sygn2.jpg

Opublikowano

Temat do zamknięcia , dogadaliśmy się z Szymonem w sprawię . To było nieporozumienie, ale sie pogodziliśmy :) . Przypominam , że na weekend pojawi sie update. Serwer nie padnie. 

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Po długich rozmowach z Luzerem  , Doszlismy do porozumienia aby razem współprace podjać , i będziemy współpracować  , serwer na pewno nie padnie , A bedzie wiecej graczy , więcej eventów , i bardzo dobre uptade . A  Takich sytuacji więcej nie będzie .  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...