Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishBot na Metin2 PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Piszę odnośnie używania bota na PL. Czy macie jakieś rady jak bocić żeby nie dostać bana? W jakich miejscach, o których godzinach. Mi niestety nie wychodzi i już po jednym dniu FB dostaje bana :/ Z góry dzięki za odpowiedz. : )

Opublikowano

Najlepiej nie boć w nocy przez to 100% ludzi dostaje bana, proponuje bocić kiedy jest dużo ludu i koło rybaka dlaczego? bo jest tłum i niektórzy gracze nie używają hacków i są online ciągle a ty jesteś w środku i jest to twój "kamuflaż" taki ;).

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Na plu teraz jest "Autoban" za fishbota, więc już raczej nie pobocisz..

Chyba, że zrobią jakąś undeceble'd wersję która nie będzie wykrywalna przez hs, oraz skrypt.

Opublikowano

@MrMaluszek

Właśnie nie bociłem w nocy. Stałem koło rybaka w dzień, w tłumie ludzi. Nawet co jakiś czas pisałem coś.

@'Amber

Autoban? Trochę lipa w takim razie :/ Jednak zauważyłem że dużo ludzi też ma FB i dłużej grają niż 1 dzień. Jeszcze jedno pytanie czy ten "Autoban" działa również na ExpBoty???

Opublikowano

@MrMaluszek

Właśnie nie bociłem w nocy. Stałem koło rybaka w dzień, w tłumie ludzi. Nawet co jakiś czas pisałem coś.

@'Amber

Autoban? Trochę lipa w takim razie :/ Jednak zauważyłem że dużo ludzi też ma FB i dłużej grają niż 1 dzień. Jeszcze jedno pytanie czy ten "Autoban" działa również na ExpBoty???

Prawdopodobnie tak bo exp boty też wysyłają logi.

@Topic.

Ja polecam stać kilka godzin(około 3), wyłączyć i po jakimś czasie znów uruchomić.

Niektórzy tak robią i nie dostają bana przez dłuższy czas bo logi co kilka godzin są wysyłane.

Możesz spróbować ale to w głównej mierze zależy od szczęścia....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...