Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microfon w laptopie....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Co zrobić żeby był czysty dźwięk z laptopa?
chodzi o to ze jak gadam przez team-speak bądź cs-go to każdy mówi ze jest nie wyraźny, jak temu zaradzić?

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Nie zawsze.

Czasem wiatrak jest za glosny i dupny mikrofon lapie jego dzwieki. Polecam zakup zm mic1 podepniesz do kabla od sluchawek zaizolujesz tasma i bedzie mic+sluchawki w 1.

graphic.png
Opublikowano

a jak ja mam słuchawki 

gz114219_Skullcandy_Fix_In_Ear_Headphone

i jest jeden kabel to czemu tam z niego mikrofon nie działa? wiem ze w laptopie mam 2 wejścia na słuchakwi i mikrofon ale takie słuchawki z mikrofonem jak zmienić na mikrofon  słuchawkowy ?

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Nie zawsze.

Czasem wiatrak jest za glosny i dupny mikrofon lapie jego dzwieki. Polecam zakup zm mic1 podepniesz do kabla od sluchawek zaizolujesz tasma i bedzie mic+sluchawki w 1.

Nie zawsze.

graphic.png
Opublikowano

kolega niech nie wysyła tyle razy tego samego - a to co wyzej napisalem odpowie ktos?

Opublikowano

Jak ty na tym mozesz grac :x.

Chyba nigdy nie sluchales prawdziwej muzyki.

Nie dziala bo podlaczasz jedynie kabel do sluchawek (zielonego wejscia) a rozowe jest od majka.

graphic.png
Opublikowano

Moge na tym grać bo to słuchawki za 300zł i dźwięk jest bardzo dobry wraz z podziałem dźwięku na lewo i prawy

http://allegro.pl/sluchawki-skullcandy-fix-2-0-black-chrome-w-mic3-i4067654001.html

A ja chyba najwyraźniej ślepy lub daltonista ponieważ nie mam zielonego i różowego :((

http://3.bp.blogspot.com/-kuqMhh3M5CI/UP9H5AcJU-I/AAAAAAAAI-o/HopKvWmRA0g/s1600/cccccccccccccc.png

W każdym bądź razie wiem o co chodzi.... Czyli mikrofon musiałbym kupic....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...