Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wymierzona kara

marian fitness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć na wstępie chciałbym wam powiedzieć że to nie żaden troll itp. sprawa jest poważna

otóż  dwa dni temu dowiedziałem się że muj funfel z klasy gra w lola i jest w tej samej dywizji co ja (brąz 5 niestety) zagraliśmy kilka duosków no i wbiło mnie do serii zagrałem jednego znim i wygrałem a potem przegrałęm byłem w serii 1 wygrana 1 przegrana no i nie chciał ze mną potem grać ostatniej gierki wszedł do kolejki kiedy ja i trafiło go w przeciwnej drużynie ..... niestety ale przegrałęm ten mecz bardzo sie wnerwiłem i postanowiłem mu dać nauczke za "kampienie mnie w kolejce" wczoraj z kolegami pobiliśmy go przed szkołą za kare neistety on zgłosił te sprawe do pedagoga no i była wzywana policja.... skończyło sie na wezwaniu rodziców tylko na szczęście dziś popchnełem go na w-f i złamał sobie rękę wszyscy widzieli że to ja!! czy mogą wywalić mnie ze szkoły za to i czy moge dostać bana w lolu za moje zachowanie ?

oUpVAQz.png

Opublikowano

Nie ma to jak pobić kogoś za to że przegrałeś przez niego w grze !!! :( Rób tak dalej a napewno daleko zajdziesz ... Jak pracownicy riotu mają się dowiedzieć że go pobiłeś ... W LoLu  nic za to nie dostaniesz ...

Opublikowano

Powiem ci tyle. Jestes Pojebany, mam nadzieje ze bedzie sprawa w sądzie i bedziesz pod nadzorem Kuratora razem z twymi zajebistymi kolegami.

Brawa dla poszkodowanego kolegi za zniszczenie cie :)

Powodzenia w YoloQ.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że kopałeś go po ryju. Wbijaj w niego chuj, tak być powinno.

W Lidze Legend nic Ci nie grozi, bądź spokojny.

Dobra robota!!

Opublikowano

Bana nie dostaniesz, ale mama skontaktuje się z riotem i będzie kazała za karę zabrać wszystkie postacie oprócz urgota i zablokować możliwość kupowania runek. A no i oczywiście uważaj bo po mieście będzie cie gonił karthus pragnąc twojej śmierci w akcie zemsty.

Opublikowano

Eee, say what ?! Czy to jest jakiś żart ? 

Bana nie dostaniesz. Chyba że szlaban od rodziców <.<

graphic.png

Opublikowano

Ale nieno trzeba być koksem zeby pobić kolege z klasy przez gre . No nie no oklaski dla bohatera . (ciekawe co z ciebię wyrośnie z takimi pomysłami)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...