Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BPL 4-1-2-1-2 700k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14):  FIFA 14
Hybryda (Tak/Nie): NIE
Liga/narodowość: Bpl
Formacja: 4-1-2-1-2
Ilość monet: 1kk MAX
Platforma:  PC
Czego oczekuję: Dobrego składu ;p

http://www.futhead.com/14/squads/8150024/ 

- wymyśliłem coś takiego ale co tutaj mógłbym zmienić?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Skkipperek J3b4* bi3d3 :D Rooney? a nie lepszy RVP? (Wiem że więcej kasy) Ale co myślisz o nim i Aguero będzie tak dobry a nawet lepszy od ETO? :D

Opublikowano

RVP moim zdaniem to drewno, stary dziadek ;) Ten skład od skipka jest ok, Rooney na SPO jest zajebisty. Suarez lepszy od Eto

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

To, że ktoś ma więcej kasy to nie znaczy żeby dawać najdroższych zawodników. Po co wydawać tyle na Suareza, skoro można kupić niezawodnego Sturridga albo Jovetica ? To samo z prawą stroną, tracimy 200k na Schurle zamiast kupić Nani'iego ? 

Ja bym zrobił tak:

http://www.futhead.com/14/squads/8854894/
Jak chcesz możesz brać Hazarda 88.
Opublikowano

Lolq2, Mi nie zależy na cenie, lecz o zawodnikach. Np. ETo za 30k jest koxem, a podobno Aguero to no drewno w tej fifie. Hazard mi się wydaje że wart jest swojej ceny 500k. Ale jeżeli jego 85, nie rózni sie prawie nic od 88 to mogę wziąść tego zwykłego :)

Link któy jest podany w temacie (Na samej górze zmieniam wraz z poprawkami które akceptuje)

Opublikowano

Lolq2, Mi nie zależy na cenie, lecz o zawodnikach. Np. ETo za 30k jest koxem, a podobno Aguero to no drewno w tej fifie. Hazard mi się wydaje że wart jest swojej ceny 500k. Ale jeżeli jego 85, nie rózni sie prawie nic od 88 to mogę wziąść tego zwykłego :)

Między Hazardem 85 a 88 jest nawet spora różnica.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ravoner, Okey, A nie lepiej ETO tam wcisnąć? nie będzie lepszy za np. Aguero? czy Jednak testowałeś ich i z własnego doświadczenia wiesz że są git w tej fifie.

Opublikowano

Ravoner, Okey, A nie lepiej ETO tam wcisnąć? nie będzie lepszy za np. Aguero? czy Jednak testowałeś ich i z własnego doświadczenia wiesz że są git w tej fifie.

Eto jest tylko trochę wyższy.

W reszcie statystyk lepszy jest Aguero.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...