Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

projekty 2 kl gimbazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dobrałem się z debilami i nie robię z nimi projektu. Oni sami robią bez mnie. I otóż takie pytania:

1. Iść do babki i powiedzieć jej co zrobić tam mam ? (sam)

2. Walić to i dostać -20 do zachowania?

I wgl. co grozi nie zaliczeniem tego projektu? W 3 gimbazie ponoć sam się bedzię go robiło?

Opublikowano

Jak robią bez Ciebie to chyba dobrze? Chyba ze sa takimi jebanymi frajerami, że powiedza ze Ty nic nie robiłeś i Cie PODKABLUJĄ.

Opublikowano

Jak robią bez Ciebie to chyba dobrze? Chyba ze sa takimi jebanymi frajerami, że powiedza ze Ty nic nie robiłeś i Cie PODKABLUJĄ.

o to chodzi, że nagle przestałem się z nimi zadawać i ich nie lubię bo są jebanymi chujami. I oczywiście oni to robią w swoim domu we 2-3. I i tak na 100% powiedzą, że nic nie robiłem itd... I chuj pytałem się jednego z nich kiedy robimy a on nw.... i mam go w dupie. Co mam robić?

Opublikowano

Znajdz może inną ekipę ;d ?

Nie ma sensu z nimi czasu marnować.

Opublikowano

Tak naprawdę ten projekt jest wpisywany na świadectwie w 3 klasie, więc coś musisz zrobić. Jak nie w klasie 2 to w 3 można ;)

Opublikowano

Ale babka mówiła, że w 3 klasie chyba robi się samemu i jest trudniejszy chyba. A jak się tego projektu nie zrobi to co się stanie?

Znajdz może inną ekipę ;d ?

Nie ma sensu z nimi czasu marnować.

Nie mogę, bo już we październiku grupki się dobrały i już są zatwierdzone. To co robić? Samemu nie wiem co tam ma być, wiem, że mam temat z historii o "motoryzacja XX wieku"

Opublikowano

Zrób to 2 klasie i będziesz miał spokój. Idź do facetki i spytaj się czy możesz dołączyć do innej grupy, bo ci którzy są teraz z tobą nie chcą z tobą robić.

Opublikowano

A miałeś jakieś problemy czy coś?

Nie, ale straszyli mnie, że nie wypuszczą mnie z gimnazjum, ale w tej chwili siedzę sobie spokojnie w liceum :)

Nie musisz robić tego projektu, ale musisz być przygotowany na "ataki" ze strony nauczycieli, bo tak Ci będą dupę truli o ten projekt i straszyć przez te 1,5 roku, że nie wytrzymasz psychicznie  :mellow:

Opublikowano

A mogę dostać za to jakąś ocenę czy coś?

Mogą wpisać Ci 1 i sypnąć minusowymi, ewentualnie obniżyć ocenę z zachowania.

Opublikowano

Tak jak koledzy ju wspomnieli, nie zrobisz w 2 to zrobisz w 3, a jak nie zrobisz w 3 to cię nie puszczą dalej x.x, miałem problemy z projektem jak pamiętam, więc radzę zrobić indywidualnie, jeżeli masz dużo zagrożeń i nie masz czasu, to zrobisz w 3 kl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...