Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taki tam ss

bosyboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nierozumiem ziomek zaorałeś jakąś ciote która zagrała w lola max 40 razy i wstawiasz ss takie rzezcy to raczej do dzialu pytania kturego jescze nie ma ale jesli chcesz miec czelendzera podonrzaj wskazuwkami od nidzgora macieja

oUpVAQz.png

Opublikowano

nierozumiem ziomek zaorałeś jakąś ciote która zagrała w lola max 40 razy i wstawiasz ss takie rzezcy to raczej do dzialu pytania kturego jescze nie ma ale jesli chcesz miec czelendzera podonrzaj wskazuwkami od nidzgora macieja

a ja nie rozumiem o co ci ziomek chodzi, czyżby ból dupy?  w silverze na nordicu grają gorzej od tej "cioty" jak to nazwałeś na którą grałem. po prostu zagrałem dobry mecz i chciałem wrzucic ss-a, w tym dziale pełno jest tego typu rzeczy: "o nareszcie gold" "4vs5 da się?", więc czemu ja nie moge wrzucic tego co wrzuciłem?

Opublikowano

Boże, a kto Ci może jakiś rad udzielić gdy pewnie masz dopiero na tym smurfie koło 10-20lvla i nawet do rankedów nie doszłeś?

Dojdź najpierw do jakiegoś "poziomu" na normalach/rankedach (czyt. dobij 30) i wtedy wrzucaj screeny bo tak to nie ma jak Ci po prostu żadnych rad napisać...

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...