Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legion

Garnizon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nawet,nie grałem ale widze negatywne opinie graczy.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest naprawdę okej, pomijając sytuacje, kiedy gracze stoją na linii i z łuku strzelają. ;__;

Polecam serwer, przypadł mi do gustu.

Opublikowano

@Kacki dobre klepy? 70 % moich klep wygląda tak, że typek ma aure oraz antyknocka, mam beczkę ale nie da się go zknockować. Serwer fajny bo easy, szybko się robi itemsy LECZ koxy ze stone to przesada gdyż każdy aktualnie lata w czystym diax secie i ciągle je koxy

A myślisz, że ja nie mam tego typu rzeczy :D?

Opublikowano

Serwer ogolnie jest 4fun, nie podoba mi się administracja - bo to dzieciaczki, czat serwera, oraz gildie. Tak poza tym, wszystko okey. moja ocena - 6/10

Opublikowano

Zmiana zdania. Serwer to jedno wielkie gówno. Administracja to dzieci które nic nie ogarniają, jakieś bezsensowne eventy tepają wszystkich graczy nie ważne czy się klepiesz czy co. Ludzie się wyzywają - admini nie reagują. Za reklamowanie , spamowanie czy obrażanie administracji dają mute zamiast bana. Gra pełno cheaterów a jedyny admin który coś robi to Nikolas ( największe dziecko z administracji a najbardziej ogarnia). 

Dziś zrobiłem beczkę, chcę knockować ludzi to na fly oraz na gamemodzie przyleciał technik i mnie klepał ...

Serwer dla dzieci chcących sobie pograć na huzuni czy też wydać kasę na vipa by mieć seta. 

Jak najbardziej na nie, najgorszy serwer easy.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Zmiana zdania. Serwer to jedno wielkie gówno. Administracja to dzieci które nic nie ogarniają, jakieś bezsensowne eventy tepają wszystkich graczy nie ważne czy się klepiesz czy co. Ludzie się wyzywają - admini nie reagują. Za reklamowanie , spamowanie czy obrażanie administracji dają mute zamiast bana. Gra pełno cheaterów a jedyny admin który coś robi to Nikolas ( największe dziecko z administracji a najbardziej ogarnia). 

Dziś zrobiłem beczkę, chcę knockować ludzi to na fly oraz na gamemodzie przyleciał technik i mnie klepał ...

Serwer dla dzieci chcących sobie pograć na huzuni czy też wydać kasę na vipa by mieć seta. 

Jak najbardziej na nie, najgorszy serwer easy.

Fakt, Administracja nie jest ogarnięta.

Zwróciłem Adminowi uwagę o ortografię :D

EJl9fjA.png

Opublikowano

Serwer jest gowniany. Admin kazde dzieciaczka pisac w swoich jebanych tematach i mowi ze kazdy kto napisze dostanie kit vipa ale ma to w dupie ;) jedynie sobie komentarzy narobil.Obok spawna siedza ludzie z kill aura a ortografia adminow poprostu pali oczy. Do tego admini reklamuja swoje chujowe kanaly na yt.

2 SLOWAMI NIE POLECAM

TONV8iZ.png

Opublikowano

najgorsze jest to, że na takim SYF serwerze gra nawet i te 50 osób a na DOBRYCH serwerach gdzie admini się starają i jest ogar często gra mało osób ;(

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Bardzo mi sie podoba serwerek <3

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Wiecie co mnie najbardziej wkurwia? to, że na naprawde zajebistych serwerach, gra mało osób, a na takim gównie potrafi Ci 50 typa online siedzieć...

Opublikowano

Lupo dlatego to jest naszym atutem 50 osob :-) @up zapraszam na ts wyjaśnimy

lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie

Opublikowano

@up jezeli dostales bana to napewno byles na /spawn gdzie bylo wszystko ladnie opisane

lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie

Opublikowano

@Ref

Serwer zrobiony przez dzieci.

Nie polecam ze względu na graczy ,cheaterów no i administrację. Nie ogarzy. Nie licząc jednego  <3

@Up Dzieks Chejty tez przyjmuje Dokoncz zdanie Nie liczac kogo ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...