Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation Plus: Kwiecień 2014

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś narzekał na marcową darmową grę na PS4 w ramach PlayStation Plus, to w kwietniu po prostu zabraknie mu słów. Na azjatyckiej stronie poświęconej PlayStation pojawiła się lista gier z PS+ na przyszły miesiąc, a ponieważ niemal zawsze jest ona tożsama z pozycjami przygotowanymi dla Europy i USA, to…mamy powody do niezadowolenia.

• Mercenary Kings (PS4)
  • Pro Evolution Soccer 2014 (PS3)
  • Sly Cooper: Złodzieje w czasie (PS3, Vita – CrossBuy)
  • Hotline Miami (Vita, PS3 – CrossBuy)
  • MotoGP 13 (Vita)

Info potwierdzone !

http://blog.eu.playstation.com/2014/03/28/playstation-plus-april-pro-evo-2014-mercenary-kings-sly-cooper/

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Słów mi nie zabranie, bardzo słaba rozpiska...

Już dawno takiego szrotu nie dawali. Jedyna ciekawa gra jest na Vitę... może jeszcze kotlet sprzed 12 lat jakim jest SC2 HD.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

dokładnie, ja liczyłem na payday2 ... a tu taka lipa

Mam nadzieje że za ten kwiecień zrekompensują się jakoś w maju

Wszystko jest jeszcze możliwe, przecież to są informacje z azjatyckiego bloga, US i EU zazwyczaj mają inne gry.

PadyDay 2 będzie prędzej czy później skoro Amerykanie go już dostali.

Opublikowano

Szit, szit i jeszcze raz szit. Chyba po co ludzie płacą hajs na PS+, żeby otrzymać w miare "nowe lub popularne" gry :).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeżeli info się potwierdzi i dostaniemy pes'a to normalnie Ograsm xDD zawsze chciałem pograć w pesa ale jakos zawsze fife kupowałem więc fajnie było by wkońcu pograć w 14

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

No i mamy już potwierdzone info z EU bloga.

http://blog.eu.playstation.com/2014/03/28/playstation-plus-april-pro-evo-2014-mercenary-kings-sly-cooper/

PS4: Mercenary Kings
PS3: Pro Evolution Soccer 2014 + Sly Cooper Thieves in Time + Hotline Miami
Vita: Sly Cooper Thieves in Time + Hotline Miami + MotoGP 13

PES <3

Hotline Miami też podobna dobra gierka, chciałem kiedyś kupić ale jak dobrze pamiętam brakowało mi chyba kilka złotych i zamiast tego kupiłem Zombie Driver HD w promocji.

Opublikowano

temat z aktualizowany.

Fajnie z tym PES 14 choć wątpię że po 500h przegranych w fife 14 od premiery przekona mie ten pes jak dla mnie była to zawsze biedniejsza produkcja.

oczywiście łacze się w smutku z posiadaczami ps4, takiego szajsu jeszcze nie było xD

teraz się ciesze że powstrzymałem się od ps4 i kupiłem 3 żeby nadrobić zaległości ;)

Opublikowano

No jednak się trochę myliłem co do tego PES'a... nie, że mi się jakoś nie podoba ale kurde jakieś drętwe to jest, nie ma w ogóle co porównywać do Fify bo to zupełnie inne gry.

PES kiedyś był bardzo dobrą kopaniną w latach 2004-2010, moim zdaniem w tych czasach to była najlepsza kopanina na rynku. Coś się zepsuło przy PES 2011 i do tej pory wygląda to słabo... Nie wiem czy zrobili z tego czysty symulator czy jakiś nie udany arcade, lub po prostu ja nie potrafię się odnaleźć przy tej grze i narzekam ;)

Póki co nie skreślam, w weekend przysiądę i spróbuję zagrać więcej meczy :P

Ogólnie na kwiecień nie można narzekać, zaraz sobie pobiorę i zagram w Hotline Miami, młodemu ściągnę tego całego Sly Cooper'a. Tak się zastanawiam czy nie kupić Vity, z miesiąca na miesiąc dają coraz lepsze gierki...

Opublikowano

Pamiętaj, że nawet nie posiadając Vity możesz przypisywać do swojego konta gry na nią z plusa. Przydaje się wtedy jak kupisz konsole to od razu masz masę gier do ogrania. Ja np nie mam PS4 ale ciągle kupuję te darmowe gry z plusa na wypadek gdybym konsole kupił ;) Z ps3 też tak robiłem zanim ją kupiłem.

Opublikowano

Pamiętaj, że nawet nie posiadając Vity możesz przypisywać do swojego konta gry na nią z plusa. Przydaje się wtedy jak kupisz konsole to od razu masz masę gier do ogrania. Ja np nie mam PS4 ale ciągle kupuję te darmowe gry z plusa na wypadek gdybym konsole kupił ;) Z ps3 też tak robiłem zanim ją kupiłem.

Robię tak gdzieś od roku, już kiedyś chciałem kupić Vitę ale kasa poszła na coś innego i teraz o tym zaczynam znowu myśleć. Z grami na Ps4 robię tak samo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...