Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beats solo HD

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Powiecie mi jak odróżnić oryginalne słuchawki beats solo HD od podróbek ? ( chodzi o wersję z 2013 r. )

Ostatnio czytałem ,że podróbki mają gorsze gąbki 2 kable itp. ale jest wiele aukcji gdzie są gąbki jak w oryginalnych beats 1 kabel i naklejka z nr. seryjnym lecz są w kolorze niebieskim, różowym itp. a z tego co wiem to słuchawki dr. Dre są tylko Czarne i białe i wersja Solo HD RED.

Najlepiej jak by się ktoś wypowiedział kto posiada takie słuchawki.

Z góry dzięki.

Regmannn

Opublikowano

Ostrzegam cię przed Beatsami, te słuchawki są tak overpriced, że porażka. Zastanów się nad AKG chyba, że zależy ci na swagu i propsach u ziomeczków, jeżeli tak to kupuj Beatsy.

Założ temat na mp3store.forum w dziele co kupić tam cię z beatsów wyleczą.

Heh ale ja tylko pytałem jak je odróżnić :D ( nie wspominałem nic o kupnie )

A tak na serio to niech się wypowie ktoś kto takie słuchawki ( Beats solo HD ) posiada.

Regmannn

Opublikowano

Ostrzegam cię przed Beatsami, te słuchawki są tak overpriced, że porażka. Zastanów się nad AKG chyba, że zależy ci na swagu i propsach u ziomeczków, jeżeli tak to kupuj Beatsy.

Sam byłem posiadaczem beatsów ale dousznych i powiem wam, że fajura, rozjebały się same, kable powychodziły i tyle. 

Ja polecam YAMAHY.

Nie kupuj beatsów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...