Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animowany interface logowania by FeistyGraphic

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wredna, to nie jest to... Pewnie dałaś to nam, bo Ci nie wyszło. Nie hejtuję, tylko mówię, że to nie jest szczyt Twoich umiejętności.

No daj spokój...

Praca bardzo ładna, przydatna i w pełni darmowa - nie wymagaj, że ktoś za darmo udostępni Ci projekt, który w rzeczywistości co nieco kosztuje.

Super ;-)

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze? Animowane interfacy logowania były już na iMetinie, i nie wiem po co udostępniać to na MPC skoro 3/4 tego dodać nie umie.. 

No ale spoko, bo darmowe.

Zdziwiłbyś się, jak wiele osób potrafi to zrobić ;-) Ale niestety graficy sa albo niewykształceni w tworzeniu animacji, albo żądają horrendalnych sum, dlatego takie coś rzadko można spotkać w metinie :)

Wredna, to nie jest to... Pewnie dałaś to nam, bo Ci nie wyszło. Nie hejtuję, tylko mówię, że to nie jest szczyt Twoich umiejętności.

Oczywiście, że nie. Jak już pisałam, moje projekty dawane tutaj rzadko kiedy stanowią kwintesencje moich umiejętności. W 90% sa to ochłapy lub projekty, które służyły mi do nauki, a później zmienione pod wymogi mt2 bo szkoda mi ich wyrzucać. Tak i jest w tym przypadku. To ogólnie miała być mini strona, na której uczyłam się animacji buttonów, płomieni i kilu innych elementów, które zostały usunięte, by w pełni pasowało właśnie pod kategorie mt2 :)

Wątpię, by jakiś grafik stawał rano z myślą, że będzie kilkanaście godzin siedział tylko po to, by wstawić coś na mpc :) Przeważnie są to "pozostałości", brzydko pisząc dla nas "śmieci", które nam do czegoś służyły przez jakiś czas, a później już potrzebne nie są.

@baran860

Super! :)

Opublikowano

Bardzo proszę jak to wygląda:

Download:

https://mega.co.nz/#!rRVkVAhL!XYir32EIN1SYSxjpN9ASIvpKZBJBNRU06kd25-V-Gh0
Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5e71b89e2cbc62cd35f4ad91645d0b0b803b01efbbe7fc43799bc7d45d18f942/analysis/1395835602/
PS. Mam małą rozdziałke i dlatego się wydaje takie duże, dodatkowo nie robiłem napisów bo nie jestem grafikiem i nie umiem xD

No, całkiem dobre, jednak jest tu kilka rzeczy, które mi nie pasują.

Pierwszą rzeczą jest tooltip w tych przyciskach - po co on?

Drugą rzeczą jest szybkość zamiany obrazka podczas "animacji", zmniejsz trochę delay.

słabo to zakodowałeś, bardzo się rzuca po ekranie przy zmianie  rozdzielczości, jedyny +  jest taki że grafika przyjazna dla takiego skryptu i to nie razi :)

Od czego mamy SetParent i myślenie.

@top

Grafika - całkiem dobra, jednak stać Cię na więcej.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

no, ktos myslacy otworzy to w notepad++ wcisnie ctrl+f wpisze "wyjdź" i albo usunie albo przemiesci te ToolTipy. nie wiem jak sie zachowuje na malych i duzych rozdzialkach bo mam maly monitor z mala rozdzialka 1024x720

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Zdziwiłbyś się, jak wiele osób potrafi to zrobić ;-) Ale niestety graficy sa albo niewykształceni w tworzeniu animacji, albo żądają horrendalnych sum, dlatego takie coś rzadko można spotkać w metinie :)

Oczywiście, że nie. Jak już pisałam, moje projekty dawane tutaj rzadko kiedy stanowią kwintesencje moich umiejętności. W 90% sa to ochłapy lub projekty, które służyły mi do nauki, a później zmienione pod wymogi mt2 bo szkoda mi ich wyrzucać. Tak i jest w tym przypadku. To ogólnie miała być mini strona, na której uczyłam się animacji buttonów, płomieni i kilu innych elementów, które zostały usunięte, by w pełni pasowało właśnie pod kategorie mt2 :)

Wątpię, by jakiś grafik stawał rano z myślą, że będzie kilkanaście godzin siedział tylko po to, by wstawić coś na mpc :) Przeważnie są to "pozostałości", brzydko pisząc dla nas "śmieci", które nam do czegoś służyły przez jakiś czas, a później już potrzebne nie są.

@baran860

Super! :)

Masz wiele racji, ale akurat taki efekt jaki dałaś na potrzeby interface logowania to jakieś 15 min roboty (mam na myśli nadanie animacji) tylko że w sony vegas studio i nie potrzeba zbytnich umiejętności do tego. Ogólnie bardzo fajnie się to prezentuje, tylko że akurat mi szkoda MB w cliencie na wrzucanie kilku grafik do logowania, by uzyskać efekt animacji.

Opublikowano

Masz wiele racji, ale akurat taki efekt jaki dałaś na potrzeby interface logowania to jakieś 15 min roboty (mam na myśli nadanie animacji) tylko że w sony vegas studio i nie potrzeba zbytnich umiejętności do tego. Ogólnie bardzo fajnie się to prezentuje, tylko że akurat mi szkoda MB w cliencie na wrzucanie kilku grafik do logowania, by uzyskać efekt animacji.

Ja się uczę Adobe Flash Professional na potrzeby projektowania stron www, wiec to co pokazałam tutaj, to efekt nauki. Nie wiem, możliwe, ze stworzenie tego ognia, zrobienie go tak, by jego sekwencja wyglądała realistycznie w animacji jest możliwa do zrobienia w jakiś programach typu SV. Nie interesuje mnie to bo tego typu animacją się nie zajmuję. A raczej tego typu programami.

Opublikowano

Czy ja cymbale głupi pisałem że mi się to nie podoba? Zacznij czytać ze zrozumieniem bo jak na razie to słabo Ci to wychodzi.

Jesteś KlientMasterem a dodać tego nie umiesz? beka.

wątpię.

tak jak mówiłem, 3/4 tego dodać nie umie, nawet z gotowca. :]

Co ty człowieku w ogóle pierdolisz to ludzkie pojecie przechodzi.

Twoja wiedza o stawianiu serwera opiera sie na rozpakowaniu klienta eternexusem i nic wiecej wiec nawet nie powinienes sie tutaj wypowiadac.

Tło bardzo ładne, podoba mi sie ta alternatywa z animacja, gj Sandra.

Opublikowano

Co ty człowieku w ogóle pierdolisz to ludzkie pojecie przechodzi.

Twoja wiedza o stawianiu serwera opiera sie na rozpakowaniu klienta eternexusem i nic wiecej wiec nawet nie powinienes sie tutaj wypowiadac.

Tło bardzo ładne, podoba mi sie ta alternatywa z animacja, gj Sandra.

Natomiast Twoja wiedza nt. zabezpieczeń nie opiera się na niczym (w tej kwestii lepiej sobie strzelić w stopę) więc nawet nie powinieneś krytykować innych.

Elo.

@ Top:

Wredna, nawet ładne tło logowania. Liczę na więcej prac, nie w sensie na ilość tylko na jakość :)

Opublikowano

*_* teraz to rozwaliłaś system :)

praca wygląda super, zresztą jak reszta twoich prac :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Natomiast Twoja wiedza nt. zabezpieczeń nie opiera się na niczym (w tej kwestii lepiej sobie strzelić w stopę) więc nawet nie powinieneś krytykować innych.

Elo.

@ Top:

Wredna, nawet ładne tło logowania. Liczę na więcej prac, nie w sensie na ilość tylko na jakość :)

Na jakiej podstawie wnioskujesz, że jego "wiedza nt. zabezpieczeń nie opiera się na niczym"?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Epickie ! Oby więcej takich prac = ).
Na pewno skorzystam !
Like zostawiam =).

Btw. ile poświęciłeś czasu na stworzenie tego ? :P

Opublikowano

Epickie ! Oby więcej takich prac = ).

Na pewno skorzystam ! Like zostawiam =).

Btw. ile poświęciłeś czasu na stworzenie tego ? :P

Chyba poświęciłaś, to kobieta  :D

8910814572903361049127.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wredna to chyba jedyny grafik u którego z czystym sumieniem zostawiłbym swoje pieniądze. Dobra robota.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...