Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw za 4.500 zł.

bTwoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki Zestaw Za 4500 Zl...?

Podajcie Takze Ile Moge Miec Fps Na Tym Gpu W Najnowszych Grach...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Rany ludzie... Przy takim nawale informacji (ironia) pierwsze co robicie to pytacie o następujące rzeczy:

1. Czy będziesz podkręcał procesor?

2. Czy w cenie ma być sama jednostka centralna?

3. Czy w cenie ma być oryginalny system operacyjny?

4. W jakiej rozdzielczości pozwala grać Twój obecny monitor (jeśli w punkcie drugim padła odpowiedź, że sama skrzynka)

5. Czy potrzebujesz jakieś dodatkowe rzeczy typu klawiatura, myszka, słuchawki itp.

I potem dopiero zabieracie się za składanie zestawu, a nie wysyłacie zestawy nie wiedząc nawet co autor konkretnie potrzebuje...

Opublikowano
Rany ludzie... Przy takim nawale informacji (ironia) pierwsze co robicie to pytacie o następujące rzeczy:1. Czy będziesz podkręcał procesor?2. Czy w cenie ma być sama jednostka centralna?3. Czy w cenie ma być oryginalny system operacyjny?4. W jakiej rozdzielczości pozwala grać Twój obecny monitor (jeśli w punkcie drugim padła odpowiedź, że sama skrzynka)5. Czy potrzebujesz jakieś dodatkowe rzeczy typu klawiatura, myszka, słuchawki itp.I potem dopiero zabieracie się za składanie zestawu, a nie wysyłacie zestawy nie wiedząc nawet co autor konkretnie potrzebuje...
1.Jezeli i5 To Moge Podkrecac Ale Jezeli i7 To Nie Ma Takiej Potrzeby2.Sam Pc... Monitor Mam (Telewizor)3.Tak4.Nie Wiem Dokladnie... Nigdy Na Nim Nie Gralem... Ale Telewizor Jest Maly Obstawiam Jakies 1600x1300 (Ma 19 Lub 21 Cali...)5.To Juz Odliczylem Z Tej Ceny Poniewaz Mialem 5K...Pozdrawiam... ;)

A Zapomnialem Dodac...

Najlepiej Aby Komputer Byl Dosc Maly Abym Mogl Go Latwo Przewozic...

Jedynie obudowa niedostępna, nie zauważyłem. Spieszy ci się z kupnem?

Nie...

Mam Czas Nawet Do Wrzesnia

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...