Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick,Nazwa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, siema, siema a więc nie umiem sobie wymyśleć nicku mogę myśleć miesiąc i nie wymyśle. Spotkałem w grze 3 fajne nicki : Imral, Smys, Kyz. Bardzo mi się one podobają ale nie chce komuś podpierdolić nicku więc chciałbym jakiś podobny nick do podanych. Nie chcę mieć nicków podanych od tyłu. Nie chcę używać generatora nicków, chyba nikt by nie chciał nazywać się Huej. Wiem tematów takich było tysiąc ale muszę się zwrócić do was o pomoc, jak zobaczę że ten temat nie ma sensu napisze i sam sobie wymyśle, a wy nabijecie sobie posta. Ogólnie dzięki za pomoc dla tych którzy mi pomogą =)

Opublikowano

xyz, NieMamMuzgu,GramNaLajcie, HotBoy, WaryObciagary, GramBezKlawiatury, Hot13, CiasnyWiesiek, WielkaPala, wsad, MasakrujeLewakuw, ZrubMiDopshe, CipuCipuCipulenga, NieMamRencuw, SzukamDziuryWCalym, F4JnYcH10p745, KrwawyPrawiczek, DyndajacyDyndacz, SuperDildo, EkstremalnyWibrus, PolarnyWszystkoyepca, KacMordercaNieMaSerca, AdamDobrzeWkladam, LubieWKakaŁo, WjadeCiWOkoSaurona, LizButy, WachajPachy, PocalujMnieWDupe, MamJednegoWora, LubieWDupe, UgryzMojeJaja, KolesZNickiem, MuminkowyGumis, JęstęFajnyATyNię, BesmuskieJedi, AnalnyBlickrik.

Wybierz sobie a tak na poważnie jeśli jesteś na tyle powiedzmy dziwny, że nie umiesz wymyślić sobie nicku no to sorry, ale mamy przecież google :).

Opublikowano

Hmm wymyśl sobie np. jakś ciekawą nazwę angielską np. tak jak ja Daffodil - żonkil :P albo może z jakiegoś filmu jakaś postać Ci się podoba na ten przykład dajmy "Gandalf" czy coś takiego, serio nick można w łatwy sposób wykombinować ;p najlepiej żeby to była nazwa mało znana ;)

Opublikowano

Immo, 1./\/\./\/\.0, Smith, Smith_, Kyzzu 

//Edit: 

Nie zauważyłem postu wyżej.Ale może ci się spodoba któryś.  :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...