Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi (Setki tematów żaden dla mnie)

LokeeCokee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Uprzedam, że widziałem już tematy o lagach ale żaden nie pomógł. Od miesiąca mam dziwne skoki pingów tak do 150 ms. Wcześniej było wszystko spoko (60-80ms). To chyba stało się po usunięciu Pando Media Booster. Jak chcecie mogę wstawić ss z opcjami w grze. Mam ustawione 60 fps. Jak coś mam internet radiowy.

@ Sorki za wczeniejsze tematy problem z mpc miałem.

Opublikowano

No własnie, mozliwe ze to wina Internetu.

Próbowałeś skanowac kompa, masz może zapchane łącze czymś?

I po 2 , czy w inynch grach tez tak masz ?

Opublikowano

No własnie, mozliwe ze to wina Internetu.

Próbowałeś skanowac kompa, masz może zapchane łącze czymś?

I po 2 , czy w inynch grach tez tak masz ?

W innych grach nie odczuwam takiego czegoś. Może to wina tego, że usunąłem Pando Media Booster.

Opublikowano

W innych grach nie odczuwam takiego czegoś. Może to wina tego, że usunąłem Pando Media Booster.

Wątpie, na każdym forum jakim patrze każa odinstalowac tego PMB , i własnie też mają to razem z Lolem zainstalowanego.

To raczej nie przez to. Może zmiejsz detale w grze, nic Ci podczas gry nie zapycha neta? GG/Twitch/Skype ;d? Czy nawet pobieranie filmów.

Opublikowano

Bez beki, mi dzisiaj ping jak szalony skakał, w sekundę z stałego 50 do 2500 ms. Nie wiem, chyba rito coś odwala, a może to net. Można jakoś się dowiedzieć jaki jest ping neta (na speedtest poniżej 100)

Opublikowano

ustawienia na low maja cos wspolnego z pingiem, bo watpie ? tez mam problemy z lagami... mam z kolega taki sam net a lagow w tym samym czasie nie mamy... jest dzien bez lagow ( jak dzis ) a czasami to gram runde ping 35 a zaraz gram nexta i ping 300 . Czasem mam yt + lola odpalone i 60 pingu to max.. od czego to zalezy ?!

Opublikowano

Kup nowy internet ;D ?

Aktualizacja sterownikow.

Dodaj LoL Client do zaporowej sieci zeby nie blokowalo

Sprobuj programem WTFast.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kup nowy internet ;D ?

Aktualizacja sterownikow.

Dodaj LoL Client do zaporowej sieci zeby nie blokowalo

Sprobuj programem WTFast.

Program próbowałem nie działa w early game ping normalny ( 60 ms) później powyżej 150...

Opublikowano

Ja mam podobnie, jeszcze 2-3 miechy temu mogłem słuchać muzyki z yt w najwyższej jakości i spokojnie grać w lola przy 60 pingu, teraz coś się spieprzyło i przy więcej niż 240p z youtube mam 150 pingu w lolu, a nawet 400 przy 1080p. Jakiś patch sprawił, że lol pobiera teraz więcej internetu, to wszystko. Nawet mój kumpel mówił, że 8gb limitowanego netu starcza mu do gry w lola na cały miesiąc, a obecnie pod koniec zaczyna mu go brakować.

Nic z tym nie zrobisz, lol poprostu używa więcej neta, to wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...