Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest potrzebne by móc rozmawiać przez mikrofon ? Chodzi mi o takie coś jak sterowniki lub program .

Opublikowano

@up

Mam windows XP i gdy wchodzę w mój komputer>właściwości>sprzęt i tam nic nie pisze ze mam jakomś karte dzwiękową nic ani linijki ale dźwięk mam. Coś jeszcze ?

Opublikowano

Realtek High definition. Podstawowe stery do starszych PC.

Jeśli masz inną zintegrowaną karte dźwiękową po prostu zainstaluj sterowniki i wykryje.

Płytke może masz do majka?// ściągnij z neta.

graphic.png
Opublikowano

Już mam zainstalowany Realtek AC97 i Realtek to dobrze ? mam jeszcze zainstalować Realtek High definition ?

Opublikowano

@up

Mam za słaby komputer na windows 7 :P Może jakieś inne (lepsze) pomysły .

Opublikowano

@UP

Dobra jak nie chcesz zmieniać to zostaje win 8, a jak też nie możesz to instaluj wszystkie sterowaniki realtka mój kumpel też tak miał na xp po 2 tyg poszukiwań znalazł takie stery co mu dawały dźwiek , a tu z mikrofonem będzie podobnie

kxAyLut.png

Opublikowano

@up

Pod starsze maszyny ? Nawed gdybym zainstalował win8 to by zadnej gry pewnie nie pograł .

@Hostencja

A jakie to mają być sterowniki (nazwa) ? Jak już pisałem mam Realtek AC97 i Realtek .

Opublikowano

no nie wiem...ni chce zawalić sobię komputera . Format był robiony około pół miesiąca temu. Spróbuje.

Opublikowano

@up

Sorry ze pytam ale o co ci chodzi? Napisz jaśniej .

@Rocki star12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...