Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno zacząłem grać na Csro zpatchowałem grę mam wersje 1.162 wchodzę na postać i jeszcze nie zdążę zobaczyć dobrze postaci a juz mnie wywala do pulpitu z tym błędem co piszą parametry mojego komputera. Jeszcze wczoraj było dobrze grałem ponad godzinę i ok a dzisiaj nawet na postać nie mogę wejść. Wie ktoś może dlaczego ? Próbowałem reinstalla i nic.

Jeśli powtarzam temat to przepraszam ale używałem opcji szukaj znalazłem temat z podobnym problemem ale żadne z rozwiązań mi nie pomogło.

Opublikowano

Jedynym wyjściem na to jest reinstal silka a po jego odinstalowaniu usunięcie regów systemowych zwiazanych z nim i ponowne zainstalowanie silka lub też poprostu nieraz takie coś się dzieje z racji braku języków wschodnio azjatyckich na PC. Spróbuj to co ci poleciłem a napewno nie bedzie problemu :)

Opublikowano

jezyki wsch-azjatyckie to z plytki wina mam wziasc??

usunięcie regów systemowych-- a gdzie je znajde;D?

sorki ze tak pytam ale nielubie bawic sie w takie rzeczy i nieznam sie zabardzo;p

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

nie no to sa jakies JAJA...

robilem reinstall czyscilem te rejestry.. robilem formata sciagalem stery z neta instalowalem programy typu Net fromework ( znalazlem w poradniku jakims;p)

nawet czyscilem kompa i dalej te ****** ZNAKI wyskakuja

na innych ( sro) tak niemam tylko na csro...

niewiem moze mam jakis slaby sprzet..---> procek 2,8 GHz Karta graficzna : ATI RADEON 9550 series Ram 512 mb

pls o szybka odp bo sie juz napalilem na csro;D

Dodam jeszce ze na laptopie ktory jest lepszy od mojego kompa wyskakuje identyczny errrror..

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

no ja niestety nie mog e teraz nawet zpatchowac manual patchem bo po prostu nie patchuje wciskam niby przeszedł pasek ale wyskoczyło jakieś okienko i nie zpatchowało wie ktoś ocb ?

@down thx pomogło :P

Opublikowano

no ja niestety nie mog e teraz nawet zpatchowac manual patchem bo po prostu nie patchuje wciskam niby przeszedł pasek ale wyskoczyło jakieś okienko i nie zpatchowało wie ktoś ocb ?

Wkleiłeś patcha do folderu z siliem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...