Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

maquad1 v1 D3D hack

msquad1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.virustotal.com/pl/analisis/f66e...505dd1796d3c342

http://www.speedyshare.com/358913919.html

jak chcecie zaznaczyc opcje klikacie -> jak opcje w dól to strzałke w dól w lewo by włączyc opcje !!! to mój pierwszy hack w tym stylu taki NIBY d3d ale przetestujcie UWAGA JAK DASZ NP. NO RECOIL to nie można wrócic do staminy poprostu zaznacz jak leci all pytania na pw Hehe było z z tym troche zabawy xD

SRY ŹLE DAŁeM NAZWE MIAŁO byC MSQUAD1 v1 D3D hack ;p

Czy się stoi czy się leży kilka warnów się należy>.> zainspirowane przezemnie a stworzone przezemnie... ;p

Doceniam nie tych którzy patrzą lecz tych który dostrzegają właśnie tą niewidoczną stronę.

Jeśli uważasz że jesteś kimś "lepszym" od innych to się mylisz ^^.

Opublikowano

Jak dacie adresy zrobie update ale typu esp invi premium a nie stamina ;p jak narazie dorobiłem boxes może dziś wyjdzie nowa wersja ^^

Czy się stoi czy się leży kilka warnów się należy>.> zainspirowane przezemnie a stworzone przezemnie... ;p

Doceniam nie tych którzy patrzą lecz tych który dostrzegają właśnie tą niewidoczną stronę.

Jeśli uważasz że jesteś kimś "lepszym" od innych to się mylisz ^^.

Opublikowano

Robiłeś z tego artykułu od qqqq? Tam jest błąd nie tak się to do końca robi. Ale nie powiem jak, bo to jest vip, więc tylko do WR Private.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
  • Dodaj nową pozycję...