Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

server-icon.png?dl=1&token_hash=AAG_Xhsm
CACTUS SURVIVAL

Witam wszystkich, w nalbliższym czasie mam zamiar otworzyć serwer survival + pvp i chcem aby dać wam możliwość wkładu w ten server. Pod tym tematem możecie mi podrzucać pomysły na pluginy (istniejace lub takie do napisania). Napiszcie mi co sądzicie o takim typie serwera :D

POZDRAWIAM MARCELISGAMING

Kliknij, aby przejść do prezentacji!
uMRdlxV.png

Opublikowano

ChcEM ? Przepraszam że się czepiam no ale naprawdę... Chcesz otwierać serwer a podstaw orto. nie znasz. Podpatrz jakieś pomysły na innych serwerach o podobnej tematyce. Nikt ci tu nie będzie jakichś oryginalnych pomysłów podrzucać, gdyż sam pewnie by to chciał wrzucić na swój serwer. Liczy się oryginalność, na rzeczy wałkowane kilkaset razy nikt nie zwróci uwagi. Pomyśl

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Dodaj event prawda fałs coś takiego jak w Metin2 OX.
Możesz zrobić też itemek którym będzie dało się przywołać swojego konia którego nikt nam nie może zabić. Zrób też jakiś handel pomiędzy gracz <-> gracz.
Np za zabicie gracza masz 100dolców i żelazo a za zgona tracisz 100dolców i całe eq z sb oprócz tych sztabek żelaza. Na gildię dodaj np 50 tys. dolców, 100sztab żelaza i np 20 diaxów. Diaxy można było by tylko zdobyć podczas zabicia innego gracza z łuku.
Narazie tylko tyle wymyśliłem. Jeśli się podoba liczę na + :)

Opublikowano

ChcEM ? Przepraszam że się czepiam no ale naprawdę... Chcesz otwierać serwer a podstaw orto. nie znasz. Podpatrz jakieś pomysły na innych serwerach o podobnej tematyce. Nikt ci tu nie będzie jakichś oryginalnych pomysłów podrzucać, gdyż sam pewnie by to chciał wrzucić na swój serwer. Liczy się oryginalność, na rzeczy wałkowane kilkaset razy nikt nie zwróci uwagi. Pomyśl

Ja się pytam graczy o to jakie chcą pluginy, dużo osób ma dobre pomysły a nie umie ich realizować więc nie pisz głupot aby nabić sobie odpowiedzi...

Kliknij, aby przejść do prezentacji!
uMRdlxV.png

Opublikowano

Dobry i tani hosting ten co w sygnaturce. Zajmujemy się też sponsorowaniem naprawdę dobrych projektów ;)

@AntyWarn

Możesz zrobić też walki o tereny to znaczy po pewnym czasie gdy już serwer się rozwinie będzie pojedynek o jakiś epicki zamek zbudowany przez twoich moderatorów czy tam adminów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...