Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Według mnie ludzie z dogry.pl lecą sobie w kulki. Napisałem do nich email, bo nie otrzymałem pkt za dwie gry. (minęło 48h, zrobiłem ss z gry czyli dowód zrobionego zadania + ss z emaila). Napisałem do nich mija już 3 dzień i nic pkt nie przybyło ani żadnego emaila? Co sądzicie o tym portalu?

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Co sądzę o tym portalu. Sądzę, że Administratorzy tego portalu są skąpi a nabijanie tam punktów to jedynie strata czasu. Aby cokolwiek tam osiągnąć trzeba mieć bardzo dużo znajomych albo po prostu być youtuberem/streamerem, tak jak Dredvarien albo Gimber. Ja polecam Faceit bo tam nie trzeba robić refów tylko mieć po prostu skilla.

jp8p35.png
Opublikowano

Na Dogry.pl można zarobić te rp, kolega u góry dobrze mówi są skąpi :) ale mi pkt zawsze dochodzą, osobiście reff z dogry rozesłałem wszędzie na youtube gdzie sie da i po 4dnaich miałem już z tego 400pkt także... z samych gier 2k pkt. poczekaj jeszcze troche.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ja uważam, ze serwis jest wiarygodny bo raz wymieniałem rp, i bez problemów doszły. Troche mnie wkurza to, ze za odpowiedzi niby dają punkty za odpowiedzi treściowe, a tak naprawdę nie dają..:(

Opublikowano

Wybrałem 2x 20zł PSC a punktów za odpowiedzi w lolu nie dostajesz bo po prostu jest ich tak wiele, że by zbankrutowali - próbuj w innych grach.

Hejo

Opublikowano

Wypłacalny serwis. Ja już tam zarobiłem 140 zł (7x20 zł PSC) oczywiście jedno konto - 20 zł. Tworzyłem na innym IP konto i robiłem tutoriale itp w grach, a same gry to około 2400 punktów. Kwestia pobrania.

PS Numery brałem ze sklepów. Kupowałem startery po 5 zł więc i tak na plusie.

Opublikowano

Właśnie co do nr. Można mieć drugie konto na tym samym telefonie??

Co do tematu napisałem do nich kiedy otrzymam pkt itd?, że olewają wszystkich to po 10 min przyszły mi punkty i taka wiadomość:

Cześć,
Pkt. za grę zostały przyznane. Znajdą się one na Twoim koncie w czasie do 24h.
Udanej zabawy!

Ps. Która gra Cię najbardziej wciągnęła? 
Pozdrawiam,

Adriana Kolmajer
Customer Care Department

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...