Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wallhack

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ...

Moim zdaniem najlepszy wallhack do MoHaa , a oto jego zalety i wady :

Zalety :

Kolorowe skiny : ( Co bardzo odróżnia graczy od otoczenia , nie tak jak w przypadku WAMbota )

W polu widzenia skiny Allies są zielone , Axis żółte.

Za ścianą, beczką itd. skiny Allies są na niebiesko , a Axis na czerwono.

Inny kolor głowy odróżniający od całego ciała.

Usuwa krzaki, liście.

Inny HUD. ( Mniejsza czcionka, bronie są przeźroczyste, większa widoczność podczas przybliżenia snipą, mniejszy kompas i pasek życia )

Usuwa plakietke WAMbot. ( jeśli jest wb włączony)

Wyłącza dźwięk w menu

Brak światła słonecznego

Brak odrzutu broni.

Brak intra.

Zbindowane klawisze:

Po wciśnięciu klawisza F1 : Zostanie wyłączone niebo (dla większej ilości FPS), zostanie włączony Lagometr

Skrypt sharka. (Należy podejść do drabinki i wcisnąć "L")

Wady :

Należy podmienić pliki podczas instalacji co prowadzi do nieodwracalnych zmian. Pomóc może jedynie zainstalowanie od nowa gry lub przed podmieniem plików skopiowanie folderu MAIN.

Wykrywane przez DMW3.

Instalacja:

1. Należy ściągnąć plik Mega Upload. Zajęte sloty? Speed Share

2. Jeśli będziesz chciał usunąć WH i cofnąć do normalnego wyglądu , to musisz zrobić kopie folderu MAIN.

3. Wypakować do folderu Main który znajduje się w folderze z grą. (Na zapytanie o podmienienie plików odpowiadamy - "Tak na wszystkie")

4. Cieszyć się w pełni działającym Wall Hackiem :)

Screeny :

wallhackneony1kw1.th.jpg

wallhackneony2im5.th.jpg

wallhackneony3vh5.th.jpg

wallhackneony4st6.th.jpg

Skan wrzucę później :)

Emerytura

Może kiedyś...

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

spox jest.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Warrock jest bogiem, PunkBuster wrogiem, Cheat podstawą, OPK zabawą.

Chętnie zostanę moderatorem działu WarRock.

Opublikowano

mam prozbe ma ktos moze aimbota do mohaa jak tak to prosze pisac na gg 5992022 prosze albo wallhacka bo ten co jest u gory to calkowicie nie wiem o co chodzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ej ten skan jest z 2007 roku

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

banner2.gif

b9a53086840849f5a53c7c991d712ef1.0.gif

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ziomal dadaj plik jako załacznik pls

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

banner2.gif

b9a53086840849f5a53c7c991d712ef1.0.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

eee...Chodzi o wallhacka ok niby wszystko mam podmienione pliki ale jak zrobić żeby widzieć przez ściany?trzeba wpisać jakąś komendę czy jak?bo jak na screnie ziomala jest że jak wchodzi w opcje multi to gracz jest żółty albo inne kolory ma i w widzicie ich przez ściany jak to zrobić odpiszcie.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem po co wy to umieszczacie do sciagania czy cos mowiecie o cheatach do mohaa puzniej dzieci ktore grac nie potrafia wlanczaja chacki i utrudniaja gre ... co to za gra jak niegra sie swoimi umiejetnosciami instynktem jak ktos uzywa programow czy czegos ... poprostu ten temat jest do dupy ... i nie potzrebny

Opublikowano
Nie wiem po co wy to umieszczacie do sciagania czy cos mowiecie o cheatach do mohaa puzniej dzieci ktore grac nie potrafia wlanczaja chacki i utrudniaja gre ... co to za gra jak niegra sie swoimi umiejetnosciami instynktem jak ktos uzywa programow czy czegos ... poprostu ten temat jest do dupy ... i nie potzrebny

a Tobie potrzebny jest słownik

pÓźńiej a nie puźniej

jak coś Ci nie pasuję to wyjdź i nie wchodź tutaj proste i logiczne to jest forum o cheatach i to chyba normalne że tego typu tematy tutaj powstają?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...