Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Inwestor

<-Łysy->

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako, iż mamy już  mamy cały team, poszukujemy inwestora. Inwestor na początku miałby kupić VPS pod wykończenie prac. Może być to VPS za 30-60zł, potem oczywiście coś lepszego. Będzie on zajmował się drobnymi finansami serwerowymi. Dla takiego inwestora, zaoferujemy 50-60% z zysków. Oczywiście, jak wiadomo, dużo osób coś kupi w "ItemShopie" (Miejmy nadzieję %,%)

O kontakt proszę pod GG: 46245962 :)

Oraz możliwość PW na Forum. (Wolę GG ^^)

To tyle. Do "napisania".

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

No więc, jeżeli macie może jakiegoś VPS'a na wykończenie prac, bądź chcecie się z nami "zapoznać" i nam w takowego zainwestować, to zapraszamy. :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Zaczynaliśmy na plikach schittesta. Początek to było wyjebanie wszystkich questów. Wgranie własnych, spolszczenie do końca i zostało dograć nowości :]

Opublikowano

mieliście już jakiś serwer ? ilu was jest w teamie ?

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

W Teami jest : Ja(Technik/Quester), kolega Elanoer (Grafik,Clientmaster) i ew. GM (Oczywiście z wtajemniczonych) :] No i oczywiście Sponsor.

Opublikowano

Nie polecam!!! Kłamie i ciągle kłamie, team zmienia jak rękawiczki okłamuje sponsorów.

Potrafi tylko kłamać i kłamać .... do samego końca kłamie. Jest to osoba która zachowuje się jak wąż... Chce cie przykład to mogę podać ip ts i można porozmawiać z jego byłym sponsorem oraz teamem

Jak coś PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...