Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w ogóle ktoś gra jeszcze w tą grę?

Daffodil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś w ogóle gra jeszcze na jakimś servie? Jeszcze 3 lata temu masa ludzi grała, a teraz nawet nie ma jednego porządnego servera ;/

Opublikowano

Tak, era już przeminęła dawno.

Wszyscy zapomnieli jak się kiedyś fajnie expiło po nocach, robiło gildie podwórkowe lub zawierało nowe znajomości.

Na najlepszego pozycji są oczywiście serwery zagraniczne, gdzie dochodzi do Sezonów 8, nie ma już tych stary dobrych serwerów, gdzie grało 50 osób, sezon 3 episod 2 wingi do 3 lvl, feniiry, cc, bc, ach.. tęskno :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Dokładnie . S2 miał klimat . Chętnie zagrałbym i powrócił to tych czasów . Gdyby istniał serwer polski z season2 który nie padnie to na pewno bym się pobawił i to z miłą chęcią :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś w ogóle gra jeszcze na jakimś servie? Jeszcze 3 lata temu masa ludzi grała, a teraz nawet nie ma jednego porządnego servera ;/

Ta gra przechodzi swój zmierzch stąd tak to wygląda. Ewentualnie coś prywatnego jeszcze.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

10mpir9.png

Opublikowano

Nie grałem rok, pamietam jak było tyle ludzi oho.przyjemnie było. a teraz nikogo nie ma. W 2014roku to tylko Only Priv :-)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra nie upadła lipnie wypada polska scena serwerów, gra mało osób ze względu na to że u nas bardziej polarny jest lol i gimbaza nie wie co to muO.

Opublikowano

Teraz na większych priwach gra dużo 'le "hablas espanol", na takich serwerach jak Zhyper, Fortress w ciągu dwóch tygodni nie spotkałem ani jednego polaka gdzie na s2/s3e1 ciężko było spotkać inną nacje, Mornia HE był to dobry serwer, ale teraz jak się zliczy 10 osób to święto będzie :(

Opublikowano

NIE MA KOŃCA ERY MU !!

Musimy odbudować stary dobry klimat na starej wersji i ustawieniach !! 

POLACY ŁĄCZMY SIĘ !! 

DZIAŁAMY WSZYSCY !!!!!!

Opublikowano

Trzeba przyznać, że powoli kończy się ta era Mu Online "1", mam nadzieję, że wraz z wystartowaniem Mu Online "2", gra będzie się cieszyć popularnością, przez kolejne dobre 10 lat ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Serwery takie jak mu nod czy też stary czeski serwer allegro mu już dawno odeszły i nigdy nie powrócą. Swoją przygodę z mu skończyłem wraz z wejście s4, po 3-4 latach widzę już s6 wszędzie po prostu masakra. Stary dobry s2 i s3 ep1 to było granie. Exp na bc 350 lvl na rr po rr 250 pkt na rozdanie i full staty na rr 600+ to było granie

titan.jpg
Opublikowano

No.. to naprawdę były czasy, jest projekt takiego serwera teraz, Sezon 2 Episod 1 zdaję mi się, że może tam przypomną mi się słodkie chwile z Mu.

Ale tak to nic innego jak czekać, bo tak jak wspomniałeś S6, ja widziałem nawet S8, a tak naprawdę ludzie zapomnieli o klasyku.. To niszczy tą grę. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Mam nadzieje wystartuje :) i exe tylko z box of kundun i wyprawy na golden dragony to bylo fajne a nie teraz eska 30 zl i masz full eq max + do tego FO lol...

titan.jpg
Opublikowano

Kiedyś się gildią chodziło w niedzielę na bitwę o zamek, dropek acc, razem na kunduna, na goldeny.. mm.. brakuje mi takich serwerów, takiej gry. 

k4L2ZMS.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam ogarneitych osob ktore troche sie znaja na serverach muonline .Chce postawic fajny serverek dlatego ze ja tez naleze do starych graczy ja pamietam czasy jak niebylo jeszcze duzo serverow prywatnych i ciskalo sie na globalu .Posiadam mala siec serverow csa i mam niewykorzystana maszyne 25gb ramu 9prockow 2.67ghz jakby ktos mial ochote mi pomoc w postawieniu servera to prosze pisac na pw lub gg 13721786

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

prawda jest taka, serwery prywatne są bardziej przyjazne graczom/oferują te drobne rzeczy, których dać nie może global. Dzisiejsi gracze oczekują bardzo dużo od gier tego typu, czego Mu nie może zaoferować

War... War never changes...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...