Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2,5k

Tomo100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Zamierzam wymienić mój stary komputer

Cena do 2,5k (w tym myszka)

Sprzęt do gier oczywiście i proszę o przykład gry i na jakich ustawieniach mi pójdzie.

Opublikowano

@up

Mam pytanie po co dysk 2TB? Może ma więcej miejsca ale płaci 2x tyle (według mnie bezsens).

Wydaje mi się że można dać troszkę tańszą obudowę, płytę główną i 8GB RAM.

I wtedy powinna wejść nawet i5 (i też powinno być dobrze).

Opublikowano

Trochę mało ramu, ale w tym kompie mam 4gb, dorzucę więc do tego i 8gb zdecydowanie wystarczy. Fajny zestaw, dziękuję wszystkim ale jeszcze mam prośbę, ile FPS będę miał w BF4 lub LOLu?

Opublikowano

Kolejny nienajlepszy zestaw... Wstrzymaj się, jutro coś złożę (albo RADTOR o trzeciej nad ranem).

Jaki ten RAM masz, DDR3? W ilu kościach?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Podaj co to dokładnie za ram, jaka firma ile MHz?

@Edit:

i jeszcze podaj czy masz jakieś części ze starego kompa: nagrywarka, obudowa, dysk itp.

Pomogłem? Daj LIKE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refresh!

Nie mam pojęcia jaka firma i ile MHz, nagrywarka jest, obudowę chciałbym wymienić a dysk mam 500gb także jest nawet okej

Opublikowano

@UP jeszcze raz nie wstawisz linka w code a wywalę wszystkie odnośniki.

Zamiast syfiastego Gladiusa z cienkimi blachami (6kg waży buda tych rozmiarów, to nie może być dobre) proponuję coś na 200R i pełnowymiarowej płycie:

http://www.morele.net/inventory/info/Sb0ByT/

Można dołożyć do B85 lub i5 4570.

Opublikowano

Nie no, jest okej, teraz siedzę na starym 17 calowym, więc taka przesiadka będzie miła, myślałem nad 27 calowym od BenQ, ale komputer mnie ogólnie dużo wyniesie :p

Opublikowano

@UP jeszcze raz nie wstawisz linka w code a wywalę wszystkie odnośniki.

Zamiast stękać to może niech Admini i moderacja-jeśli ktoś z nich potrafi (których jest cała masa) ruszą łaskawie tyłek i naprawią to z czym macie problemy, bo jesteście jedynym forum w Polsce działającym na IP Board, które ma problem z tym zasranym kodowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...