Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot kamermod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko mam pytanie... czy jak łowicie na fishbocie to też dostajecie bany za niego za automatu ? tzw. jak ja łowię to łowię np na 3 kontach i mam widoczne cały czas okienka i dostaję bany... no te bany były po 7-8h ciągłego bocenia więc może przez to... niech ktoś się wypowie jaki ma sposób by to ominąć tzw... mieć trzy grupki dwuosobowe po 30lvl i zmieniać np co 1-2h? czy dostanę za to bana?

Opublikowano

Dzisiaj to normalka, bany z automatu są rzucane na prawo i lewo :D Ciężko dziś bocić dłuższy czas bez bana. Tego nie unikniesz. Wszystko zależy od szczęścia.

Opublikowano

Ja zauważyłem na sobie i gadając z kilkoma osobami, że logi są wysyłane co kilka godzin

ale raczej nie dasz rady ogarnąć w których godzinach bo to zapewne losowo jest robione.

Polecam po jakimś czasie wyłączyć bota, odczekać chwilę i potem znowu włączyć.

Opublikowano

Ja już łowie na 4 kontach 2 tygodnie i tylko 1 ban przez własną głupotę... Stawiam max na 4h, gdy jestem przy kompie.. Nie korzystam z kamermoda

58127451730374025416.jpg

Opublikowano

Żeby nie dostać bana musisz unikać miejsc gdzie przechodzą inni gracze. Powiem Ci że jak ustawisz postacie w morzu gdzie inni nie będą mogli wejść do wody (a ty zrobisz teleportacje na środek tego morza)to nikt Cię nie znajdzie nawet GM. Nie może być powiazania z mailami oni na Ip chyba nie banuja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...