Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgubiony telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam sprawe na medal ! Za pomoc daje limit like !

Zagubiłem telefon : Bez karty sim , bez karty pamięci..... Świeżo kupiony... Jest jakaś opcja że policja by mi go jakoś namierzyła????? Bo nie chce iść na komisariat i się zbłaźnić... Prosze pilnie o pomoc....

Opublikowano

Podsumujmy:
zgubiłem telefon bez karty sim i karty pamięci który miał 2 tygodnie może max, normalnie go używałem itd...

Wyczytałem na internecie że musiałbym iść na policję , dostałbym kartke że telefon został skradziony, a jeśli

poszedłbym z nią do salonu gdzie kupiłem telefon mogą go zablokować po numerze IMEI , a odzyskanie go to

jest podobno nie możliwe... Okej, jeśli chciałbym go zablokować to ile % jest w ogóle że to wszystko sie powiedzie przy

naszej polskiej policji???????? ;/

Opublikowano

zapomnij o tym że ktokolwiek w ogóle się zainteresuje zgłoszeniem , sam zgubiłeś sam odpowiadasz za niego i nawet nie licz że odzyskasz telefon. składanie fałszywych zeznań też jest przestępstwem , zresztą dziecko nie może składać zeznań bez opiekuna czy rodzica

w salonach nie nabierają się już na tłumaczenia typu kradzieże, zwłaszcza że dziwnym trafem używałeś go i akurat wtedy był bez karty sim i pamięci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Krótko mówiąc abyś znowu kilka razy się nie pytał czy znajdą go:

Jeżeli kiedyś choć raz miałeś włożoną kartę, to mogą zobaczyć gdzie ostatni raz telefon.karta była logowana, i wtedy masz bardzo małe szanse na znalezienie bo i tak już go ktoś wziął :D
A tak z ciekawości, jaki to był telefon?
(Odpisz 2 '@Altiruss') ;)

Opublikowano

Jeżeli telefon miał system android i był połączony z kontem google jest możliwość namierzenia go przez sklep play google jeżeli nie zalogowałeś to jesteś w dupie policja nie znajdzie telefony gdyż musi mieć aktywny sygnał z starego numeru gdy karta zostanie połamana lub coś to sygnał się urywa wię masz 15% na znalezienie telefonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...