Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

marichuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. ostatnio byłem na wycieczce i pociągnąłem bucha marichuany z fifki ... smiałem sie 2h xDD a teraz mnie do tego ciągnie ale wiem ze to zle ;/ co robić :PPP to nei trol tylko nie mam pomysłów xD a na ogół jestem grzecznym chłopcem ;)

nie wyskakujcie z jakimis postami typy "idiota" chyba ten dział sluzy do pogadania jak nazwa wskazuje "pogaduszki"

@Edit a no tak. czy maryska mocna szkodzi zdrowiu i czy łątwo jest sie uzaleznic?

wole sie dowiedziec nizeli potem latac po odwykach meic przypały czy cos

Opublikowano

Witaj, ja jaram juz 2 rok, a uzależniony nie jestem.

Marihuana uzależnia psychicznie a nie fizycznie.

Po Marihuanie bedziesz miał coś takiego:
Dajmy na to zapaliłeś wczoraj to przez 3 dni do tego Cię bedzie ciągło a potem już ciśnienie zejdzie i nie aż tak.

Ja tam polecam raz na jakis czas sobie zajarać :D

Opublikowano

Albo troll albo... wydaje ci sie tylko po prostu wmawiasz sobie że się uzależniłeś xD. Miałem coś takiego kiedyś. Nie da się uzależnić od czegoś po jednym razie

Opublikowano

Albo troll albo... wydaje ci sie tylko po prostu wmawiasz sobie że się uzależniłeś xD. Miałem coś takiego kiedyś. Nie da się uzależnić od czegoś po jednym razie

tzn nie ze uzalezniłem ale ciagnie bo tak fajnie po tym :P i pytam się "czy ciezko do tego gówna wejsc, a potem wyjsc"

Witaj, ja jaram juz 2 rok, a uzależniony nie jestem.

Marihuana uzależnia psychicznie a nie fizycznie.

Po Marihuanie bedziesz miał coś takiego:

Dajmy na to zapaliłeś wczoraj to przez 3 dni do tego Cię bedzie ciągło a potem już ciśnienie zejdzie i nie aż tak.

Ja tam polecam raz na jakis czas sobie zajarać :D

teoretycznie cls. bo podobno przestanie xD ale chce zobaczyc wypowiedzi innych. niech admin zadecyduje czy pozwoli nabic innym posty czy tez nie :D

Opublikowano

Fajnie zapaliles uu 11 latek zabawkowej zapalil. Pozdro 600 szacun na dzielni elo320 bruklyn.

Ja rozumiem ze chcecie sie pochwalic. Nie dosc ze piszesz "mariCHuana" to wszyscy wiemy ze to troll.

Btw - od marihuany bedziesz mial pluca czarne jak murzyn a wygladac bedziesz jak mutant. Na kwejku sobie obejrzyj przemiany po marihuanie

TONV8iZ.png

Opublikowano

Fajnie zapaliles uu 11 latek zabawkowej zapalil. Pozdro 600 szacun na dzielni elo320 bruklyn.

Ja rozumiem ze chcecie sie pochwalic. Nie dosc ze piszesz "mariCHuana" to wszyscy wiemy ze to troll.

Btw - od marihuany bedziesz mial pluca czarne jak murzyn a wygladac bedziesz jak mutant. Na kwejku sobie obejrzyj przemiany po marihuanie

wybacz ze nie znam sie na tym i kumple mnie namowili ... nie wiem no poprostu ... jakos no nigdy nie mailem z tym stycznosci ... jak bym zyl w holandi to bym wiedział jak sie to pisze ^^^

Opublikowano

To jest jeden z lekkich narkotyków, tutaj zalecam jaranie (a w sumie odradzam całkowicie bo szkoda kasy) co 2-3 miechy.

Owszem ryje to trochę beret,  podejście do świata lepsze dzięki temu (wciąż lepsze niż Alko) tyle że konkretnie to kosztuje, i jak się [...] na minę to dostajesz grzywne, albo 3 lata ;p

Kminiąc po temacie dużo lat nie masz, więc jak coś musisz brać z zaufanego źródła, aby Ci nie wpadło coś z zachodu bo możesz jebnąć w kalendarz ;) Ze wszystkim jest jakieś ryzyko, w tym akurat jest jedno z większych.

[*]

Opublikowano

Kolego bucha zabrać i 2h się śmiać? xD ładny towar tam macie hehe ;) i nie bój żaby, nie myśl o tym i przestanie Cię do tego ciągniąć ^^

Opublikowano

Jak się zaczyna palić, to zawsze taka smiechawa i nie ogar wchodzi. Później się mózg wyrabia xD

Tak jak wyżej, marihuana uzależnia psychicznie, typu ,,chujowo się czuję, zapalilbym"

Lepiej żebyś palił niż pił, takie moje zdanie.

Opublikowano

Jak każdy narkotyk uzależnia, ci co piszą, że palą i nie są uzależnieni właśnie są. Nie palcie pare dni a zobaczycie jak was będzie ciągło.

Opublikowano

Jak ja lubię takie pierdolenie osób, które nie mają zielonego pojęcia o tym.

Marihuana nie uzależnia tak, jak szlugi, że po prostu musisz zapalić, tylko psychicznie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...